Láska ako hrom: Známe ženy s mladšími partnermi

Láska ako hrom: Známe ženy s mladšími partnermi
  • 11.05.2022
  • Veronika Nemčeková

Láska je azda tá najúžasnejšia vec na svete. Niet asi krajšieho pocitu, ako keď je žena milovaná a môže milovať tiež. Viete ako to spoznáte? Žiari šťastím. Kým však človek nájde svoju druhú polovicu, musí niekedy prejsť tŕnistou cestou. Pozrite sa s nami na známe ženy s mladšími partnermi. Tieto celebritné dvojice dokazujú, že vek je len číslo, ktoré nie je pre lásku to najpodstatnejšie.

Lucie Bílá a Radek Filipi

Česká speváčka Lucie Bílá má za sebou viacero vzťahov. V roku 1989 sa zoznámila s niekdajšou detskou filmovou hviezdou Tomášom Holým. Ich vzťah po pol roku ukončila hercova smrteľná autonehoda. V marci 1995 porodila svojmu priateľovi Petrovi Kratochvílovi syna Filipa. V roku 2002 sa vydala za hudobníka Stanislava Penku. O štyri roky neskôr sa jej manželom stal muzikant Václav Noid Bárta. Zdá sa však, že skutočné šťastie našla 56-ročná rodáčka z Otvovíc až po boku 38-ročného fitness trénera. Radek Filipi je podľa speváčkiných slov jej najlepším priateľom a dáva jej pocit bezpečia.

„Keď som pred 13 rokmi hrala prvýkrát Carmen, bola som nešťastná ako šafárov dvorček, bola som sama, bez lásky a so strachom, čo bude ďalej. Keby som tak vtedy vedela, čo viem teraz. Včera som hrala na derniére poslednýkrát, a to zamilovaná, milovaná a šťastná... Svojho partnera som spoznala pred 6 rokmi na obnovenej premiére tohto úžasného muzikálu a tak by som sa chcela z celého srdca poďakovať... Svojej drahej Carmen za lásku, ktorú mi priviedla do života. Tebe RÁĎO ďakujem za to, že si, pretože rovnako ako Carmen, ani ja nemôžem žiť bez lásky,“ napísala speváčka v júli 2021 na Instagram k spoločnej fotografii. Dvojica pravidelne zdieľa spoločné zábery, na ktorých ani jeden nešetrí komplimentmi na svoju polovičku. 

Pozri aj: Ktoré bezdetné celebrity nezatúžili po deťoch? Tieto sa vydali inou cestou!

Lucie Bílá a Radek Filipi

Zdroj: instagram.com/luciebila

Shakira a Gerard Piqué

Kolumbijská speváčka Shakira tvorí desať rokov pár s argentínskym právnikom Antoniom de la Rúa. V roku 2010 sa počas nakrúcania videoklipu k piesni Waka Waka (This Time for Africa) zoznámila so svojim súčasným partnerom 35-ročným futbalistom Gerardom Piquém. Interpretka, ktorá má o desať rokov viac, porodila športovcovi dvoch synov, ktorým dali mená Milan a Sasha. Pár stále vyzerá ako čerstvo zamilovaný. Magazín Forbes ich zaradil do rebríčka najvplyvnejších dvojíc.

Shakira a Gerard Piqué

Zdroj: instagram.com/shakira

Britney Spears a Sam Asghari

Americká speváčka Britney Spears zažila viacero sklamaní v láske. Jedným z najsledovanejších bol vzťah so spevákom Justinom Timberlakeom. Známe je aj jej extrémne krátke manželstvo s láskou z detstva Jasonom Alexandrom. Dvojica si povedala „áno“ v Las Vegas a ich manželstvo bolo anulované po 55 hodinách. S tanečníkom Kevinom Federlinem, za ktorého bola vydatá v rokoch 2004 – 2007, má dvoch synov. Ich život zaznamenávala reality šou Britney and Kevin: Chaotic. Niekoľko rokov sa tiež princezná popu ťahala po súdoch s vlastnou rodinou. Cieľom sporu bolo odstrihnúť jej otca od speváčkinho majetku, čo sa jej koncom roka 2021 aj podarilo.

Zdá sa, že po všetkom tom trápení našla 40-ročná Spears šťastie v náručí o 12 rokov mladšieho trénera Sama Asghariho. Dvojica sa zoznámila v roku 2016 pri nakrúcaní videoklipu ku skladbe Slumber Party. Hrdličky sa už stihli zasnúbiť a speváčka sa na sociálnych sieťach v apríli pochválila, že pod srdcom nosí svoje tretie dieťa.

Odporúčame: Čo sa mužom nepáči na ženách? Tieto vlastnosti údajne neznášajú!

Britney Spears a Sam Asghari

Zdroj: instagram.com/britneyspears

Courteney Cox a Johny McDaid

Americká herečka Courteney Cox tvorila šesť rokov pár s hercom Michaelom Keatonom. V roku 1999 sa jej manželom stal herec David Arquette, ani tento vzťah však nevydržal a dvojica, ktorá má spolu dcéru, sa rozviedla. Ako uvádzajú v médiách, ostali však dobrými priateľmi. Päťdesiatsedemročná predstaviteľka Monicy Geller zo seriálu Priatelia momentálne žiari po boku 45-ročného člena kapely Snow Patrol Johnnyho McDaida. Pár sa v roku 2013 zasnúbil, následne však zásnuby zrušili. Na sociálnych sieťach si aj po rokoch spolužitia vymieňajú zaľúbené odkazy či gratulácie k výročiam. Zdá sa teda, že dvojica je skutočne šťastná.

Courteney Cox a Johny McDaid

Zdroj: instagram.com/courteneycoxofficial

Heidi Klum a Tom Kaulitz

Nemecko-americká modelka a moderátorka Heidi Klum si rovnako prešla niekoľkými neúspešnými partnerstvami. Jej prvým manželom bol stylista Ric Pipino. Po rozvode začala randiť s talianskym podnikateľom Flaviom Briatorem, s ktorým otehotnela. Dvojica sa však rozišla ešte pred narodením dieťaťa. Dcérku Leni vychovávala 48-ročná celebrita spolu so spevákom Sealom. Ani tento vzťah jej však nevydržal. Partnerom modelky je v súčasnosti o 16 rokov mladší gitarista kapely Tokio Hotel Tom Kaulitz. Dvojica si povedala „áno“ v roku 2019 a svoju lásku dokazuje aj prostredníctvom príspevkov na sociálnych sieťach. Klum sa tiež vo viacerých rozhovoroch vyjadrila, že vekový rozdiel medzi ňou a manželom nerieši. Odmieta si robiť totiž starosti pre názory iných. Dôležité pre ňu je, že je šťastná.

Pozri aj: Aj neverbálna komunikácia je dôležitá. Ako ju používať na mužov?

Heidi Klum a Tom Kaulitz

Zdroj: instagram.com/heidiklum

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/luciebila, instagram.com/heidiklum

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní