Charitatívní štetec na podkladovú bázu: Pomáhame, každým ťahom

Charitatívní štetec na podkladovú bázu: Pomáhame, každým ťahom

Spoločnosť Mary Kay sa riadi mottom svojej zakladateľky "Dávať viac než brať" a od svojho založenia pred 60 rokmi sa v duchu tejto myšlienky angažuje na poli spoločenskej zodpovednosti.  

Prostredníctvom programu Pink Changing Lives venovala spoločnosť milióny dolárov na podporu výskumu rakoviny, boj proti domácemu násiliu a financovanie projektov zameraných na zvýšenie sebestačnosti žien a dievčat prostredníctvom vzdelávania a podpory ich vlastného podnikania. 

V Českej a Slovenskej republike sa za rok 2022 podarilo podporiť charitatívne projekty rekordnou čiastkou vo výške 79 358 EUR Veľmi ma teší, že ako spoločnosť môžeme meniť svet k lepšiemu a pomáhať tým, ktorí to potrebujú,“ hovorí Edita Szabóová, generálna riaditeľka Mary Kay pre ČR/SR a dodáva: „Na tejto nádhernej sume sa navyše podieľali aj naše nezávislé kozmetické poradkyne, či už vďaka predaju CSR produktov alebo zakúpením vstupeniek na konferencie, z ktorých časť putuje na charitatívne účely.“ 

Pozri aj: Svieži pohľad na počkanie bez opuchov pod očami: Toto musíte poznať!

štetec na podkladovú bázu

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

Charitatívní štetec na podkladovú bázu

Každý rok v máji pri príležitosti narodenín zakladateľky Mary Kay Ash uvádza značka špeciálny charitatívny produkt. Pre rok 2023 je to Charitatívní štetec na podkladovú bázu.

Štetec má tvar srdca, symbol, ktorý nesú všetky charitatívne produkty Mary Kay. Je vyrobený z vysoko kvalitných syntetických štetín, ktoré sú mäkké a jemné na dotyk.

Tvar štetca je prispôsobený tak, aby sa s ním produkty ľahko nanášali, navyše hustota štetín zaistí nižšiu spotrebu produktu. Z každého predaného kusu zašle spoločnosť Mary Kay príspevok vo výške 1 EUR  Nadačnému fondu Be Charity.

Neprehliadni: TEST: Kolekcia tekutých rúžov s vysokým leskom Mary Kay

štetec Mary Kay

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk

V roku 2022 sa vďaka predaju CSR produktov podarilo vyzbierať viac ako 8500 EUR. Čiastka boli využité na financovanie špeciálnej neurorehabilitácie a nákup potrebných pomôcok pre desaťročnú Nikolku a dvojročného Tomáška.

„Vnímam každú jednu nezávislú kozmetickú poradkyňu Mary Kay, či zákazníčky, ako vzdialené kmotričky našich handicapovaných detí. A som im za ich veľkorysosť z celého srdca nesmierne vďačná,“ hovorí Barbora Nesvadbová, zakladateľka Nadačného fondu Be Charity.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní