Prečo sa oplatí zaobstarať si špeciálny odličovač očí?

Možno si hovoríte, že vám na odlíčenie očí stačí klasický odličovací prípravok, ktorý používate na vyčistenie pleti celej tváre.

Lenže také jednoduché to nie je, najmä v prípade, ak sa líčite a používate napríklad „len“ riasenku.

Prečo sa oplatí zaobstarať si špeciálny odličovač očí?

Pokožka v okolí očí je veľmi jemná, tenká a citlivá a zloženie týchto produktov jej potreby plne rešpektuje a zbytočne ju nepodráždi. Zároveň si poradí s odstránením odolných líčidiel, ako je napríklad vodoodolná riasenka alebo tekuté linky či tiene. Obzvlášť, keď mejkap ešte spečatíte fixátorom mejkapu. Pravidelným odličovaním zabránite stenčovaniu pokožky a vzniku drobných vrások. Zároveň zvyšky líčidla nezaťažia vaše riasy, ktoré zbytočne nebudú vypadávať.

Odličovač očí a vodoodolného mejkapu

Zdroj: Nivea

Zásady odličovania očného mejkapu

Na odlíčenie očí použite v kombinácii s odličovačom čo najjemnejšie vatové tampóny. Naneste na ne dostatočné množstvo prípravku, zatvorte oko a jemne priložte tampónik na privreté viečka a chvíľku odličovač nechajte pôsobiť. Líčidlá sa rýchlo rozpustia a potom sa budú ľahko zotrieť. Tampónom potom mejkap jemne zotrite. Podľa potreby potom opakujte, kým nebude tampónik čistý.

Odličovač očného mejkapu si poradí skvele aj s odolným rúžom.

Odporúčame: Zvýraznite svoju krásu s pomocou prírody

Odličovač očí a vodoodolného mejkapu, 125 ml, 6,89 €

Zdroj: Nivea

NOVINKA: Odličovač očí a vodoodolného mejkapu

Ošetrujúce zloženie s harmančekom a provitamínom B5 si poradí aj s vodoodolnou riasenkou. Odličovač je zároveň extra jemný k očnému okoliu a zanecháva pleť jemnú a hydratovanú. Obsahuje tiež upokojujúci pantenol a poradí si so všetkými druhmi líčidiel, vrátane odolného rúžu, nezmazateľných očných liniek a vodoodolnej riasenky.

Vedeli ste, že.. Značka NIVEA je jednotkou na trhu v produktoch na odličovanie očí?

Odličovač očí a vodoodolného mejkapu, 125 ml, 6,89 €

Zdroj: Nivea

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE