Regenerácia vlasov: Nová zlatá éra obnovy vlasov

Spoločnosť Pantene predstavuje nový rad Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V

Aj keď ste si mysleli, že ste vyčerpali všetky možnosti regenerácie poškodenia vlasov, ktoré povžujete za nezvratné, prichádza zlatá éra regenerácie vlasov v podobe nového radu Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V - už nehľadajte, pretože ste našli starostlivosť, ktorú si vaše vlasy zaslúžia.

Tento technologicky zdokonalený prémiový rad štyroch produktov dosahuje až 100 % regeneráciu vlasov na molekulárnej úrovni, čím zvráti všetky viditeľné známky poškodenia a zanechá vlasy zdravé a plné života.

Pozri aj: 7 tajomstiev krásy severaniek, ktoré by ste mali zaradiť do svojej rutiny

Nový rad Pantene Molecular Bond Repair

Pantene vytvára novú predstavu o tom, ako skutočne vyzerá regeneračná starostlivosť o vlasy. Je to moderné riešenie pre vlasy, ktoré trpia každodenným narovnávaním a stylingom alebo dokonca vážnym poškodením v dôsledku odfarbovania, keratínových úprav a farbenia.

 

Klasické šampóny, kondicionéry a masky, ktoré len dodávajú umelý lesk pre dočasný výsledok, nevedú k spokojnosti. Nový rad Pantene bol dômyselne vyvinutý pre regeneráciu vlasov, ich podporu a posilnenie zvnútra. Produkty pôsobia systematicky spoločne alebo aj len jednotlivo.

Pantene Pro-V vyživujúce perly

Kľúčom k regenerácii vlasov sú vyživujúce perly Pantene Pro-V. 5 000 koncentrovaných regeneračných vyživujúcich perál obsiahnutých v každej tube séra sa pri použití rozpustí a uvoľní milióny živín. Výsledkom je, že vzorec bohatý na živiny zanecháva vlasy až o 100 % regenerovanejšie a vyzerajú tak zdravo, že v nich cítiť život.

Nová intenzívna kúra Pantene Molecular Bond Repair poskytuje najintenzívnejšiu úroveň regenerácie vlasov a zameriava sa na vlasy s extrémnym poškodením spôsobeným odfarbovaním, keratínovou úpravou, trvalou onduláciou a farbením. Regeneruje vlasy a zaceľuje vlákna prostredníctvom molekulárnej rekonštrukcie narušených vlasových väzieb pre viditeľne zdravšie vlasy.

Pantene predstavenie produktov

Zdroj: Pantene

Rad Pantene Molecular Bond Repair

Sérum Pantene Molecular Bond Repair

Regeneruje vlasy na molekulárnej úrovni

Najkoncentrovanejší a najúčinnejší produkt v rade obsahuje viac ako 5 000 perál Pantene Pro-V, ktoré obnovujú hydrofóbne a chránia kovalentné väzby v štruktúre vlasov. Toto sérum stačí nechať pôsobiť vo vlhkých vlasoch iba 3 minúty, aby vo vlasoch zanechalo všetky svoje viditeľné molekulárne výhody.

Pantene Molecular Bond Repair

Zdroj: Pantene

Šampón Pantene Molecular Bond Repair

Chráni vlasy na molekulárnej úrovni

Zloženie tohto šampónu s najvyššou koncentráciou výživných látok Pro-V od Pantene čistí a chráni vlasy na molekulárnej úrovni a zanecháva ich viditeľne zdravšie, regenerované a žiarivé.

Kondicionér Pantene Molecular Bond Repair

Posilňuje vlasy na molekulárnej úrovni

Tento viacúčelový kondicionér obohacuje a posilňuje vlasy vďaka zdokonalenej technológii. Môže sa používať ako kondicionér bez oplachovania alebo opláchnuť. Napravuje poškodenie vlasov na molekulárnej úrovni a pri každom použití vlasy vypĺňa.

Pantene Pro-V

Zdroj: Pantene

Na dosiahnutie optimálneho stavu vlasov už nie je potrebné robiť časové ani finančné kompromisy. Zdĺhavé a náročné vlasové kúry a pravidelné návštevy kaderníckeho salónu sú konečne minulosťou. Kvalita každého výrobku a koncentrácia každej zložky v tomto novom rade Pantene minimalizovali potrebu pridávať ďalšie kroky do vašej vlasovej rutiny a kupovať ďalšie a ďalšie výrobky na starostlivosť o vlasy.

Pozri aj: Využitie krištáľov v starostlivosti o pleť: Z ich sily a účinkov budete prekvapení!

Pantene Pro-V Miracles

Zdroj: Pantene

Oprava molekulárnych väzieb

Každodenný styling, tepelná úprava a odfarbovanie odstraňujú alebo ničia lipidy vo vlasových vláknach, ktoré sú zodpovedné za spojenie medzi keratínovými vláknami a vonkajšou kutikulou vlasov, čo vedie k oslabeniu a zničeniu týchto spojení, takže vlasy sú náchylné na štiepenie končekov, lámanie a ďalšie problémy. Nový rad Pantene Molecular Bond Repair s vyživujúcimi perlami Pro-V dopĺňa vlasy lipidmi, ktoré rekonštruujú a vytvárajú nové väzby na molekulárnej úrovni a regenerujú vlasy zvnútra.

Pantene predstavenie produktov

Zdroj: Pantene

Dr. Jeni Thomasová, hlavná vedecká pracovníčka spoločnosti Pantene, dodáva: "V tomto novom rade sa Pantene opäť zameral na technológiu zloženia, aby vytvoril riešenie pre vlasy, ktoré sa zdajú byť nenávratne poškodené. Táto inovácia je výsledkom siedmich pozoruhodných rokov výskumu a vývoja. Typickými vlastnosťami tohto radu sú najmä rekonštrukcia, ochrana a posilnenie štruktúry vlasov. Nový rad obnovuje a regeneruje vlasy na úplne novej úrovni."

Zdroj úvodnej fotky: Pantene

Pantene

Zdroj: Pantene

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE