Svadobné šaty za 3000 eur sa stali pre mladú ženu nočnou morou

Svadobné šaty za 3000 eur sa stali pre mladú ženu nočnou morou
  • 01.08.2022
  • Zuzana Andrášová

Špeciálne príležitosti si vyžadujú špeciálne oblečenie. Určite žiadna z vás nepochybuje, že svadba je udalosť, na ktorú sa tešia mnohé ženy už od detstva. Aj vy ste patrili k tým, ktoré sa v maminých bielych šatách hrali na nevestu? A vôbec vám nevadilo, že závojom bol biely obrus?

O svadobných šatách mnohé z nás snívali už od detstva. Jednoduché padavé šaty s jemnou čipkou, bohato zdobené s nariasenou sukňou, s odhalenými či zahalenými ramenami, šaty, v ktorých ohúrite svojho snúbenca i všetkých svadobných hostí. Každá podľa svojho vkusu a toho, v čom sa cítime dobre a príjemne.

Svoje svadobné šaty si vybrala aj mladá Naadia Thomas. Dala si ich ušiť na mieru a bola, žiaľ, nepríjemne prekvapená.

Pozri aj: 7 tabu vecí, ktoré nechce počuť žiadna nevesta

jednoduché svadobné šaty

Zdroj: tiktok.com/naadiathomasrealty

Šaty za 3000 eur

Naadia Thomas postupovala tak, ako sa bežne postupuje pri šatách mieru. Pravidelne chodila šaty ku krajčírke skúšať. Akékoľvek zmeny riadne prediskutovali. Šaty však nakoniec neboli podľa predstáv Naadie. Skôr boli nepríjemným prekvapením.

"Keď som si ich išla vyzdvihnúť a uvidela z nich kúsok, vedela som, že sa mi nepáčia. Nahovárala som si však, že sa mi začnú páčiť a budú super... Neboli. Krajčírke som zaplatila a vedela som, že si tie šaty nikdy neoblečiem. Najprv som si myslela, že si ich možno dám na rozlúčku so slobodou. Ani to nie. Neznášam ich. Naozaj ich úprimne neznášam," priznala zhrozená žena, po tom, čo krajčírke za ne zaplatila takmer  3000 eur.

Svoju nepríjemnú skúsenosť zverejnila na sociálnej sieti TikTok. Čo si myslíte o týchto svadobných šatách? Obliekli by ste si ich na svoju svadbu?

Bude ťa zaujímať: Darujte svadobnú partu, ktorá sa bude dediť v rodine generácie

Druhý pokus už vyšiel

Naadia sa však 5 mesiacov pred svadbou vybrala so svojimi kamarátkami hľadať nové svadobné šaty. Tentokrát to bolo oveľa lepšie. Trvalo to síce niekoľko dní, kým sa konečne rozhodla pre konkrétny typ, ale teraz je už mladá žena zo svojich svadobných šiat nadšená.

Zdroj foto - úvodná koláž: tiktok.com/naadiathomasrealty


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní