Predstaviteľ Aquamana (Jason Momoa) sa odviazal: Fanúšičky potešil pohľadom na jeho holý zadok

Predstaviteľ Aquamana (Jason Momoa) sa odviazal: Fanúšičky potešil pohľadom na jeho holý zadok

Jason Momoa sa nebojí ukázať svoje prednosti. Ba mohli by sme povedať, že je hrdý na to, že ich môže vidieť celý svet!

Počas nedávnej návštevy v talkshow Jimmyho Kimmela dal tento 43-ročný hviezdny člen Ligy spravodlivosti a lámač ženských sŕdc všetkým to, čo si kedy mohli želať. Jednoducho sa vyzliekol do spodnej bielizne. Všetkým tak umožnil nahliadnuť na svoj dokonalo vypracovaný zadok, ktorý je k zahryznutiu.

Momoa, ktorý propagoval svoj najnovší film Slumberland (k videniu na streamovacej stanici Netflix), sa v šou s Kimmelom rozprával o svojej láske k tradičnému havajskému odevu, ktorý nosia muži. Nie je to však jediný prípad, keď si Momoa hrdo obliekol tento tradičný odev, ktorý už dávno pred touto talkshow videl celý svet na jeho Instagrame. Len minulý mesiac tradičný havajský odev predviedol na rybárskom výlete – a veru, pohľad na jeho holé pozadie nesklamal.

Pozri aj: Vieš, čo je FIKA? Dopraj si tento rituál aj ty – nie je na ňom nič zložité!

Prípravy na film

Herec Jason Momoa nenecháva nič na náhodu. Aktuálne totižto pracuje na seriáli, ktorého je tvorcom, scenáristom, režisérom, producentom a rovnako v ňom aj účinkuje. Ten by mal zobrazovať Havaj z 80. a 90. rokov 17. storočia. Sám v talkshow povedal, že aktuálny tradičný odev nosí každý deň, aby sa vžil do postavy a hlavne, aby si opálil svoj biely zadok.

Kimmel zdôraznil, že aj on rád chodí na ryby, ale on a ani jeho priatelia sa nikdy takto neobliekajú. Tiež sa herca spýtal, či je tento tradičný odev pohodlný. „Panebože, áno“ priznal sa Momoa. „Vlastne už nerád nosím iné spodné oblečenie“ dodal.

Zaujme ťa aj: Rebel Wilson sa splnil sen – stala sa MATKOU! Svojmu „zázraku“ dala krásne meno

Potešenie pre všetkých

Moderátor sa ho následne opýtal, či má daný kostým aj aktuálne pod oblečením. S kamennou tvárou odvetil, že áno. A to ho podnietilo k tomu, aby to aj dokázal. Vstal, vyzliekol si košeľu, nohavice a nakoniec sa otočil k publiku, ktorému odhalil svoj holý zadok. Trochu „zatwerkoval“ a vtipne celú situáciu okomentoval slovami: „Poviem vám, nikdy som sa necítil viac ako Danny DeVito než práve teraz!“

(Video si pretočte na 6:20 :D alebo si pozrite video nižšie)

Zdroj foto - úvodná fotka: youtube.com/@JimmyKimmelLive


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní