Jennifer Aniston a jej kalifornská vila: Ako býva táto populárna herečka?

Krásna, talentovaná, populárna a nestarnúca – takto by sme mohli charakterizovať herečku Jennifer Aniston. A ešte sme zabudli spomenúť, že má i skvelý vkus a zmysel pre detaily. Jennifer totižto nechala svojich fanúšikov nahliadnuť do svojej nádhernej vily Bel Air v hodnote 21 miliónov dolárov. 

Portfólio nehnuteľností Jennifer Aniston, ktorá má na Instagrame 41 miliónov sledovateľov, zahŕňa šesť nehnuteľností s odhadovanou čistou hodnotou približne 300 miliónov dolárov, pričom každá z nich má svoju vlastnú jedinečnú históriu, estetiku a príbeh.

Niekdajšia hviezda seriálu Priatelia, ktorá si zahrala vo filmoch ako Marley a ja, My sme Millerovci či Lov na exmanželku, si plnými dúškami užíva svoje vysnívané bývanie a rada sa túla vo svojom sídle s rozlohou 790 metrov štvorcových. Čím je jej nehnuteľnosť výnimočná?

Neprehliadni: Bývanie podľa Kim Kardashian: Elegancia, luxus a „kardashianský štýl"?

Jennifer

Zdroj: PINTEREST/people.com

Dizajnérka namiesto herečky

Keby som nebola herečka, chcela by som byť dizajnérkou,“ priznala sa Jennifer, „milujem ten proces - všetko od vyberania látok a až po povrchové úpravy, pretože je to niečo, čo napája moju dušu.

V sérii šiestich fotografií herečka predviedla minimalistickú, no zároveň rustikálnu estetiku svojej úžasnej nehnuteľnosti. Jennifer, ktorá nejaký čas randila s Bradom Pittom, rozhodne našla vo svojom dome dokonalú rovnováhu medzi klasickým a moderným dizajnom.

Fanúšikovia mohli nahliadnuť do vkusnej kuchyne, dvoch obývačiek a časti exteriéru domu. Jennifer, ktorej neboli dopriate deti a dlhé roky bojovala s neplodnosťou, dokonca ukázala i svoju úžasnú kúpeľňu v štýle zenovej záhrady s dlhou žulovou vaňou. Hollywoodska hviezda si však chcela zachovať súkromie a neuverejnila fotografie svojej spálne. 

Jennifer bývanie

Zdroj: PINTEREST/FORESTIS Architecture + Nature

Bývanie podľa Zen

Jennifer, ktorej vek by len málokto odhadoval na 54, si prizvala na pomoc interiérového dizajnéra Stephena Shadleyho, aby dom premenil na príjemný, teplý priestor nesúci sa v znamení učenia Zen.

Zen predstavuje japonský dizajnový štýl, ktorého cieľom je priniesť do domova rovnováhu, pokoj a harmóniu s prihliadnutím na jednoduchý a minimalistický prístup. Myšlienkou tohto učenia je vytvoriť z domova miesto, kde človek môže meditovať, relaxovať a nájsť pokoj v tomto rýchlo sa meniacom, hlučnom svete. A presne po tom Jennifer túžila. Jej nehnuteľnosť je dotvorená drevom, kameňom a bronzom, materiálmi, ktoré majú skutočnú podstatu a hĺbku.

Pozri aj: Emily v Paríži: Ako sa obliecť ako hlavná predstaviteľka tohto seriálu z Netflix-u?

Bývanie

Zdroj: PINTEREST/architecturaldigest.com

Pohodlie a nadčasovosť

Jennifer ukázala svoj veľký sivý gauč, na ktorom rada relaxuje a tiež pohodlnú krémovú pohovku, na ktorej sa rada mazná so svojimi psími miláčikmi. Napriek tomu, že Kalifornia je známa svojim slnečným počasím, herečkinu obývačku zdobí krásny krb a úhľadne uložené polená dreva.

Pôvabná herečka tiež predviedla časť svojej priestrannej kuchyne, kde mnohých prekvapilo množstvo kuchárskych kníh. V rozľahlom dome nechýbal ani šatník veľkorysých rozmerov s niekoľkými skriňami, ktorý bolo možné zahliadnuť aj na niekoľkých záberoch zverejnených na účtoch na sociálnych sieťach jej tímu stylistov.

Vonkajšie priestory sídla Bel Air tvorí veľký pozemok so zeleňou a bazén obklopený tmavohnedou terasou a ležadlami.

 

Jennifer Aniston

Zdroj: PINTEREST/people.com

Bývanie Jennifer

Zdroj: PINTEREST/architecturaldigest.com

Vaňa

Zdroj: PINTEREST/the-sun.com

Exteriér

Zdroj: PINTEREST/instyle.com

Zdroj foto:

úvodná koláž- PINTEREST/architecturaldigest.com, PINTEREST/dailymail.co.uk

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE