Emily v Paríži: Ako sa obliecť ako hlavná predstaviteľka tohto seriálu z Netflix-u?

Emily v Paríži: Ako sa obliecť ako hlavná predstaviteľka tohto seriálu z Netflix-u?
  • 09.01.2023
  • Michaela Kožáková

Už ste si pozreli Emily v Paríži? Ak nie, určite to napravte. Obľúbený seriál ponúka neuveriteľne očarujúci pohľad na život cudzinky v Paríži. Príbeh je pútavý a vtipný. Lily Collins je priam úžasná a zákutia hlavného mesta Francúzska dokonale dotvárajú dej tejto romantickej komédie. Nie je žiadnym prekvapením, že ide o jeden z najpopulárnejších seriálov na Netflixe. Od žiariacej siluety Eiffelovej veže až po čerstvé croissanty vystavené vo výkladoch pekárničiek – jednoducho všetko vo vás vyvolá túžbu okamžite sa zbaliť a vycestovať do Paríža. 

Čo neodmysliteľne patrí k Parížu? Je to móda a módne trendy. Vzhľad Emily v seriáli je odvážny, ženský a rafinovaný. Outfity Lily Collins sa pohrávajú s textúrou, potlačou, doplnkami a make-upom, a to spôsobom, ktorý vynikne z každého uhla.

Táto romantická komédia si získala fanúšikov po celkom svete svojim dôvtipom a pútavým príbehom, ale taktiež módne kreácie hlavnej predstaviteľky inšpirujú ženy bez rozdielu veku. Ako sa obliecť ako Emily v Paríži? 

Neprehliadni: Color blocking v šatníku: Viete, čo tento výraz znamená a ako ho dosiahnúť?

Emily v Paríži

Zdroj: INSTAGRAM/emilyin.paris

Kto je Emily?

Emily Cooperová je americká absolventka vysokej školy s magisterským titulom v odbore komunikácie, ktorá pochádza z Chicaga. Kvôli nečakanej pracovnej príležitosti sa presťahuje do Paríža, aby francúzskej marketingovej firme poskytla americký pohľad. Tam sa snaží uspieť na pracovisku popritom, ako hľadá lásku a prežíva kultúrny konflikt so svojou tradičnou americkou výchovou. 

Hlavnú postavu seriálu dokonale stvárnila herečka a modelka Lily Collins. Jej otcom je anglický hudobník Phil Collins, zatiaľ čo jej matka Jill Tavelmanová, ktorá pochádza z Los Angeles v Kalifornii, bola tri funkčné obdobia prezidentkou spoločenského klubu Beverly Hills Women's Club. Herečka mala iba päť rokov, keď zažila búrlivé rozvodové konanie, za ktorým vraj bola nevera slávneho speváka. Po rozvode ju mama vzala do Ameriky, aby tam spoločne začali nový život.

Lily Collins si zahrala vo filmoch i v televíznych reláciách, ako napríklad Snehulienka, Kazateľ, Únos, Učiteľka angličtiny či v Show Kelly Clarkson. Podľa jej slov si svoju kariéru vybudovala úplne sama, bez pomoci jej slávneho otca. 

Emily v seriáli zaujala najmä ženskú časť publika svojimi neprehliadnuteľnými outfitmi. V čom spočíva tajomstvo jej spôsobu obliekania sa? 

Outfity

Zdroj: INSTAGRAM/emilyin.paris

Hrajte sa s farbami

Jednou z najpozoruhodnejších vecí na vkuse Emily v Paríži je to, aká je farebná! Emily má na sebe všetko od žiarivo žltej až po sýtu fuchsiovú. Popové farby (výrazné farby, ktoré upútajú na prvý pohľad a oživia oblečenie) vo svojom šatníku vyvažuje make-upom.

Najjednoduchším spôsobom, ako napodobniť jej vzhľad, je nosiť farebné šaty. Hlavná postava seriálu a jej štýl je interpretáciou toho, ako Američan vníma francúzsku módu. Šaty sú v Paríži vždy považované za základ a Francúzi poznajú množstvo spôsobov, ako ich upraviť a nosiť – od mini šiat cez midi až po maxi šaty. Zaobstarajte si šaty výraznej farby a doplňte ich avantgardnými doplnkami tak, ako to robí Emily.

Pozri aj: Aká je najatraktívnejšia mužská vlastnosť? Odpoveď vedcov prekvapí

Outfity

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparisturkiye

Textúra a vzory

Emily v Paríži pozná spôsob, ako urobiť svoj vzhľad dynamickejším a zaujímavejším, a to pomocou saka, blejzrov, opaskov a doplnkov. Pútavý vizuálny efekt dosiahla vrstvením kúskov oblečenia rôznych textúr a vzorov. Do svojho vzhľadu začlenila klasické a zábavné prvky, ako sú plédy, tvíd, koža či grafika. Vrstvenie totižto dokáže spraviť zázraky a outfity viac vyniknú. Nahliadnite do svojho šatníka, zapojte trochu kreativity, vyskúšajte i vy rôzne kombinácie a zakomponujte textúru a vzory do svojho vzhľadu.

Nešetrite doplnkami

Žiadny módny outfit jednoducho nie je úplný bez správnych doplnkov. Emily mala vždy na sebe niečo, čo doviedlo celý jej vzhľad k dokonalosti – baretku, brošňu, šatku alebo rozkošnú kabelku. Mnohí z nás si myslia, že každý z Parížanov má doma tucet baretiek. Dnes už zväčša nosia baretky len turisti, ktorí chcú zapadnúť do romantických uličiek Paríža. To však neznamená, že baretkou alebo klobúkom nemôžete osviežiť svoj celkový vzhľad. 

Doplnky a šperky z dielne známych dizajnérskych domov si nemôže dovoliť každý. Skúste zájsť do nejakého vintage obchodu a zaobstarajte si klasické francúzske šperky v podobe brošne, náhrdelníkov či náušníc. 

Emily in Paris

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparis

Napriek tomu, že žiadne skutočné Parížanky sa neobliekajú ako Emily in Paris, jej outfity sú hravé, inšpiratívne a ihneď každého zaujmú. Ukázať to, ako vnímajú cudzinci francúzsky štýl, je súčasťou tejto populárnej romantickej komédie. Ak sa vám však jej štýl alebo vybrané prvky jej oblečenia páčia, prečo ich nevyskúšať a neobliecť sa ako Emily?

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparis

Outfity

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparis

Emilz in Paris

Zdroj: INSTAGRAM/netflix

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparisturkiye

Paríž

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparisturkiye

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparisoutfitsarg

Emily in Paris

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparisoutfitsarg

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emilyinparisoutfitsarg

Zdroj foto: Zdroj foto: úvodná kolá - PINTEREST/reddit.com, PINTEREST/thezoereport.com, PINTEREST/femestella.com, PINTEREST/popsugar.com    

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní