Inšpirujte sa: Krásne a zdravé vlasy ako má Priyanka Chopra

Inšpirujte sa: Krásne a zdravé vlasy ako má Priyanka Chopra
  • 06.04.2022
  • Veronika Nemčeková

Indická herečka, speváčka a modelka Priyanka Chopra vyzerá priam božsky. Vždy, keď sa táto inšpiratívna osobnosť objaví na verejnosti, púta pozornosť nielen outfitmi či vizážou, ale aj zdravými a žiarivými vlasmi. Nie vždy však tomu tak bolo.

Keď vyrastala, nevedela, ako sa o ne správne starať. Jej vlasy boli kučeravé, husté a dlhé. To, že občas nevyzerali dobre, jej podkopávalo sebavedomie. Zlom nastal, keď sa stala víťazkou súťaže krásy Miss World 2000. Tipy a triky v starostlivosti, ktoré sa naučila, používa dodnes. Inšpirujte sa touto svetoznámou kráskou a doprajte vlasom pozornosť, ktorú si zaslúžia.

Vlasy si umýva každý deň

Tridsaťdeväťročná umelkyňa miluje, keď je o jej vlasy dobre postarané. Na trh dokonca uviedla vlastnú značku vlasovej kozmetiky Anomaly. Na to, aby strácala čas chodením do kaderníckych salónov, nemá pre zaneprázdnenosť čas. Vlasy si preto každý alebo každý druhý deň sama umýva šampónom a kondicionérom. Vďaka tomu ich má silné, lesklé, hydratované a pod kontrolou.

Vyskúšajte: „Dry brushing“ alebo „suchá masáž“ pre krajšiu pokožku celého tela

Priyanka Chopra

Zdroj: instagram.com/anomalyhaircare

Dopraje si masáž hlavy kokosovým olejom

Manželka speváka Nicka Jonasa používa dvakrát do mesiaca kokosový olej, ktorý nanáša na vlasy pri relaxačnej masáži hlavy. Trik pozná od svojej babičky. V detstve však túto procedúru nemala príliš v láske. Takto ošetrené vlasy nechávala niekoľko hodín, prípadne cez noc, zviazané vo vrkočoch, pričom mala pocit, že boli mastné a nasiaknuté olejom. Teraz však zmenila názor a takýto wellness pre vlasy považuje za jedno z tajomstiev ich krásy. Masáž pokožky hlavy je pre ňu dôležitá aj preto, že zvyšuje cirkuláciu krvi a podporuje rast vlasov.

Priyanka Chopra

Zdroj: instagram.com/priyankachopra

Zbavuje sa rozštiepených končekov

Ak sa interpretke zdá, že končeky vlasov sú zničené a rozštiepené, neváha a ostrihá ich. Odľahčené vlasy potom necháva ďalej rásť a snaží sa ich vyživovať rovnako ako telo. Po vlasoch si rada prechádza prstami a užíva si, že sú na dotyk hebké. Gély a spreje na vlasy preto využíva iba vtedy, ak je to naozaj nevyhnutné, napríklad, ak sa má objaviť na červenom koberci. Inak uprednostňuje jednoduchú úpravu, vo voľnom čase ich rada nosí zopnuté napríklad v drdole.

Inšpirujte sa: Vyskúšajte starostlivosť o pleť podľa modeliek. Výsledok stojí za to!

Priyanka Chopra

Zdroj: instagram.com/anomalyhaircare

Používa masky na vlasy

Minimálne raz za týždeň sa herečka snaží používať masku na vlasy. Obľubuje predovšetkým výrobky s obsahom olivového a avokádového oleja. Nevyužíva však iba hotové produkty. Masky si niekedy vyrába aj sama. Mama a stará mama ju naučili pripravovať masku z plnotučného bieleho jogurtu, do ktorého pridáva jednu čajovú lyžičku medu a jedno vajce. Zmes necháva pôsobiť na vlasoch 30 minút, následne ju treba poriadne zmyť. Modelka upozorňuje, že hoci maska nevonia najlepšie, dokáže hotové zázraky.

Priyanka Chopra

Zdroj: instagram.com/anomalyhaircare

Krása vlasov vychádza zvnútra

Priyanka odporúča podporiť zdravie vlasov aj zvnútra a to predovšetkým vitamínmi vhodnými pre vlasy a nechty. Snaží sa tiež konzumovať veľa zeleniny a potravín s obsahom železa. Nezabúda ani na pitný režim. Kdekoľvek ide, nosí so sebou fľašu s čistou vodou.

Pozri aj: Čo je Jarischova voda? Jej účinky na pokožku a pleť ťa dostanú!

Priyanka Chopra

Zdroj: instagram.com/priyankachopra

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/priyankachopra

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní