Rita Ora a jej starostlivosť o pleť: Čo je kľúčom k jej mladistvému vzhľadu?

Rita Ora a jej starostlivosť o pleť: Čo je kľúčom k jej mladistvému vzhľadu?
  • 10.04.2023
  • Michaela Kožáková

Britská speváčka sotva zostarla od svojho debutového vystúpenia v hudobnom videu speváka Draka z roku 2010. Mnohí z nás by Rite Ore len ťažko uhádli vek. 32-ročná umelkyňa balkánskeho pôvodu za svoj mladistvý vzhľad nevďačí len svojim génom, ale tiež svojej pleťovej rutine.

Rita Ora, ktorá má na Instagrame viac ako 16 miliónov sledovateľov, sa podelila o to, čo sa skrýva za jej krásnou, zdravou a mlado vyzerajúcou pleťou. 

Neprehliadni: Miley Cyrus - hudobná ikona s dušou rebela: Ako sa vyvinul jej módny štýl?

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Krásna i talentovaná

Rita začala svoju kariéru v otcovom bare, kde príležitostne spievala. Počas roku 2011 uverejňovala na YouTube kanáli cover verzie a videá o práci na svojom debutovom albume. Postupne jej piesne začali bodovať na prvých priečkach britských, ale aj svetových hudobných rebríčkoch. Jedným z jej najznámejších hitov je pieseň s názvom „Let You Love Me", ktorú si Rita Ora otextovala v spolupráci s ďalšími textármi. 

Okrem vystupovania na pódiu si Rita Ora zahrala aj vo filmoch, ako napríklad Šmejdi, Rýchlo a zbesilo 6 či 50 odtieňov sivej.

Populárna speváčka minulý rok prekvapila svojich fanúšikov svadbou. Rita Ora a jej manžel Taika Waititi sa tajne vzali v Londýne po dvoch rokoch randenia. Pôvabná speváčka a austrálsky producent a komik sa poznajú už od roku 2018. 

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Rita Ora a tajomstvo mladistvého vzhľadu

„Vždy predtým, ako si na tvár nanesiem make-up, natriem si ju podkladovou bázou," prezrádza Rita. „Primer totiž vytvára saténový povrch, ktorý zaisťuje, že môj make-up perfektne sedí na mojej pokožke deň aj noc." Speváčka zároveň dodáva, že táto podkladová báza pod makeup dodáva pokožke hydratáciu a chráni ju pred starnutím.

Ráno, keď nemusí vstávať do práce príliš skoro, si Rita vyčistí pleť jemným čistiacim penovým prípravkom a následne ľahkým peelingom. Samozrejmosťou je denný krém a krém pod oči.

Rita Ora tiež nedá dopustiť na LED svetelnú terapiu, vďaka ktorej jej pleť vyzerá mladšie a krajšie. Fotónová terapia s použitím LED masky sa používa na odstránenie akné, jaziev, redukciu vrások, vyživenie a zlepšenie elasticity pokožky a oddialenie procesu starnutia. Pomáha tiež zbaviť sa vačkov pod očami.

Okrem kvalitných kozmetických prípravkov a každodennej pleťovej rutine speváčka rada používa i hydratačné spreje s prísadami ako vitamín E a kofeín na upokojenie a prebudenie pokožky.

Spievanie, vydávanie albumov, sprevádzanie manžela po rôznych podujatiach – niekedy môže byť naozaj ťažké držať krok a ešte k tomu aj vyzerať dobre. Rita Ora však vie, akú starostlivosť dopriať svojej pokožke. A presne to je kľúčom k jej mladistvému vzhľadu. 

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Rita

Zdroj: INSTAGRAM/ritaora

Zdroj foto: úvodná koláž: INSTAGRAM/ritaora

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní