Novinka v boji proti vráskam s koenzýmom Q10

Novinka v boji proti vráskam s koenzýmom Q10

Nepraje si ich nikto z nás, ale nakoniec dostihnú všetkých. Vrásky sú jedným z prejavov starnutia pleti. Pokiaľ ale stavíte na správnu starostlivosť, nemusia byť vôbec také viditeľné. Ak túžite po hladkej a pružnej pleti, na pomoc sa vám ponáhľa expert na vyplnenie vrások s koenzýmom Q10 od NIVEA!

Prvé známky starnutia sa začínajú na pleti objavovať najneskôr okolo 30 roku, niekoho dokonca prekvapia oveľa skôr. Sú to prvé jemné linky a vrásky, ktorých vznik je podmienený jednak geneticky, ale aj životným štýlom. Dôvodom vlastného starnutia pleti je, že sa okrem iného znižuje jej schopnosť produkovať koenzým Q10. Riešenie ale existuje a starnutie môžeme výrazne spomaliť. Jednak zdravým životným štýlom a potom aj správnou starostlivosťou o pleť, v ktorej by nemala chýbať lokálna aplikácia Q10 priamo na pokožku. Tým sa zároveň posilní jej odolnosť voči pôsobeniu antioxidantov a zostane dlhšie vitálna.

Pozri aj: TEST: Čistiace a ošetrujúce prípravky z radu Nivea Derma Skin Clear

Sérum na vyplnenie vrások

Zdroj: NIVEA

Hlavne prirodzene

Kto by nechcel vyzerať stále mladistvo a sviežo? Lenže väčšina z nás to nechce za každú cenu a netúži mať tvár ako masku bez výrazu. Túžime vyzerať mlado, ale zachovať si aj náš prirodzený výraz a všetko, čo nás tvorí výnimočnými. Lenže všetky prejavy emócií, všetko, čo cítime a prežívame, sa odtláča aj do našej tváre. Čím sme starší, tým sa tvorí viac stôp po všetkých našich úsmevoch, údivom zdvihnutom obočí alebo zamračení. Sú to všetky tie jemné linky a vrásky hlavne na čele, okolo očí, pier a od nosa k perám. A práve tieto oblasti potrebujú cielenú a špeciálnu anti-age starostlivosť. Tá nám prepožičia mladistvý vzhľad, ale zároveň zachová našu osobnosť a vyjadrenie emócie, ktoré sú jej súčasťou. Tak si udržíme úsmev každý deň.

Viete, že…

  • len 60 % žien je spokojných so svojím vekom?*
  • 88 % žien by uvítalo príležitosť sa o seba lepšie starať, aby docielili prirodzene mladistvý vzhľad.*
  • *prieskum medzi ženami, ktoré používajú značku NIVEA

Odporúčame: TEST: NIVEA Tónovacie očné krémy v hubke CELLULAR 3v1

sérum proti vráskam

Zdroj: NIVEA

NOVINKA Sérum na vyplnenie vrások s koenzýmom Q10

Zostať atraktívna a vyzerať prirodzene aj vo vyššom veku je možné vďaka novému Séru na vyplnenie vrások Q10. Zaistí prirodzene krásnu a zdravo vyzerajúcu pleť hneď v dvoch časových rovinách. Viditeľný efekt už za 5 minút: Jemné linky a vrásky sú okamžite menej viditeľné vďaka vytvoreniu hydratačného filmu na povrchu pleti. Po 2 týždňoch používania sú všetky typy vrások viditeľne viac vyplnené a vyhladené a za 4 týždne sú aj hlboké a nepoddajné vrásky redukované o 50 %.

Starostlivosť v novej dimenzii. Ako to funguje?

Rýchlo sa vstrebávajúce zloženie kombinuje účinný 5 % aktívny komplex s čistým, pleti identickým koenzýmom Q10, Bioxifill® peptidy a koncentrované, k pleti šetrné anti-age aktívne látky, ktoré prenikajú do hlbokých vrstiev pokožky.

• KOENZÝM Q10: Ide o malú molekulu rozpustnú v tukoch, ktorá pomáha zvrátiť príznaky starnutia buniek, omladzuje ich a zlepšuje ich kondíciu. Okrem iného chráni kožné bunky pred pôsobením škodlivých voľných radikálov, zvyšuje ich energetický metabolizmus a obnovuje rovnováhu produkcie elastínu v pokožke.

o Efekt: Viditeľne pevnejšia pokožka.

• BIOXIFILL® PEPTIDY: Malé, pre pokožku nevyhnutné reťazce aminokyselín, ktoré stimulujú tvorbu kolagénu a pomáhajú vyhladiť vrásky na všetkých úrovniach. Takto fungujú ako súčasť unikátnej receptúry séra NIVEA Q10.

o Efekt: Dlhodobá starostlivosť proti vráskam, ktorej výsledky pretrvávajú.

Neprehliadni: TEST: NIVEA Profesionálne sérum Cellular Hyaluron

Expertná starostlivosť pre vyplnenie vrások Q10

Zdroj: NIVEA

Zaraďte sérum pre vyplnenie vrások s koenzýmom Q10 do dennej ošetrujúcej rutiny. Ako na to?

Krok číslo 1: Zvoľte správny krém

  • Spevňujúci denný krém proti vráskam Q10 Power, 50 ml, 14,90 €

Redukuje tri typy vrások, vrátane vrások na čele a okolo úst. Obsahuje OF 30, takže chráni pred UVA/UVB lúčmi, ktoré spôsobujú predčasné starnutie pleti. Aplikujte ho ráno na vyčistenú pleť.

Krok číslo 2: Nechajte oči žiariť

  • Spevňujúci očný krém proti vráskam Q10 Power, 15 ml, 11,99 €

Viditeľne vyhladzuje vrásky okolo očí, spevňuje očné kontúry, redukuje tmavé kruhy pod očami a zmenšuje opuchy okolo očí. Aplikujte ráno a večer na vyčistenú pleť malé množstvo krému na partie okolo očí a jemne ho vmasírujte krúživými pohybmi do pokožky.

Krok číslo 3: Cielene riešte vrásky

  • Sérum na vyplnenie vrások Q10, 15 ml, 16,50 €

Predstavuje cielenú starostlivosť proti vráskam s viditeľným efektom už počas 5 minút. Vyhladzuje vrásky a vypína kontúry pleti. Jemné linky a vrásky sú okamžite menej viditeľné vďaka vytvoreniu hydratačného filmu na povrchu pleti. Sérum aplikujte na pokožku a rozotrite rovnomerne v miestach, kde potrebujete vyplniť vrásky. Môžete ho použiť aj na ostatné partie tváre pre intenzívnu hydratáciu a vyhladenie pokožky.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní