Jarné rituály krásy: NIVEA Tipy, ako vyzerať a cítiť sa skvelo

Už pomaly odchádza... Po niekoľkých mesiacoch, keď nám chladné počasie, skoré stmievanie a občasný smog obmedzovali radosti z vonkajších aktivít, zima opúšťa pozíciu. Počas tejto doby môžeme pociťovať únavu a vyčerpanie z nedostatku slnka a pohybu vonku. A aká je najlepšia terapia po zime? Predsa jar!

Prinášame vám niekoľko tipov, ako dostať svoje telo, pleť i myseľ do kondície. Je len na vás, čo si vyberiete, aby ste načerpali energiu a (vy)užili jar na maximum.

Odporúčame: Čo ste potrebovali vedieť o striách

1. Nastavte tvár slnku, ale chráňte ju

Vstaňte o trošku skôr a nabite sa cestou do práce ranným slniečkom, pretiahnite sa v sile jeho lúčov počas obeda alebo načerpajte jeho energiu počas víkendu. Slniečko vám dodá dobrú náladu, ale vaša pleť na to môže mať iný názor. Po zime býva chúlostivá, jarné slniečko je veľmi ostré a pod vplyvom pôsobenia UVB lúčov sa môže ľahko spáliť. Oveľa škodlivejšie sú však UVA lúče, tvoriace úplnú väčšinu ultrafialového (UV) žiarenia dopadajúceho na zemský povrch, a vysoko energetické viditeľné svetlo, ktoré je neoddeliteľnou súčasťou svetla, ktoré vidíme.

Hoci je tu s nami rovnako dlho ako UV žiarenie, o jeho účinku na pokožku toho zďaleka nebolo napísaného toľko, pretože je relatívne novým objavom. Oba tieto typy slnečného žiarenia prenikajú hlboko do pokožky a spôsobujú jej predčasné starnutie (fotostarnutie) – poškodzujú kolagénové vlákna a podieľajú sa na vzniku vrások i pigmentových škvŕn. Naša tvár je UVA lúčom i vysoko energetickému viditeľnému svetlu vystavená neustále – prenikajú k nám cez mraky, v daždi i v hmle, a prechádzajú i sklom. Sú všade okolo nás a pôsobia na nás počas celého roka. Pleť je preto potrebné dôkladne chrániť, i keď nie ste na priamom slnku.

Odporúčame aj: Účinná starostlivosť pre zmiešanú a problematickú pleť

NIVEA pleťové krémy na opaľovanie ponúkajú okrem vysokého ochranného faktora 50 a vyváženej UVA/UVB ochrany i ďalšie benefity, za ktoré sa vám pleť poďakuje. Navyše všetky po novom obsahujú účinnú aktívnu látku licochalcon A, ktorá vďaka svojim antioxidačným účinkom neutralizuje pôsobenie vysoko energetického viditeľného svetla, a zabraňuje tak predčasnému starnutiu pleti. Uvidíte, že sa bez nich už nezaobídete!

ľahký pleťový krém na opaľovanie

Zdroj: Nivea

Pomocník pre čistú pleť

Chcete pleti dopriať dostatočnú ochranu proti slniečku, ale bojíte sa, že ju tým príliš zaťažíte? Teraz už nemusíte! Zverte sa do starostlivosti NIVEA Ľahkého pleťového krému na opaľovanie Derma Skin Clear OF 50+, ktorý predstavuje perfektné riešenie nielen pre normálnu, ale tiež pre citlivú i mastnú pleť so sklonom k nedokonalostiam. Inovatívne, rýchlo sa vstrebávajúce zloženie obsahuje okrem OF 50+ antioxidant licochalcon A, ktorý redukuje pôsobenie voľných radikálov a chráni tak pleť pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi, a niacínamid, multifunkčného pomocníka v starostlivosti o pleť.

V kombinácii s anti-blemish komplexom vďaka svojim upokojujúcim a protizápalovým vlastnostiam pomáha pleti so sklonom k nedokonalostiam – absorbuje prebytočný maz pleti, neupcháva póry a zabraňuje vzniku nedokonalostí. Navyše pleť zmatňuje celých 8 hodín. Užívajte si slniečko bez starostí so svojím vzhľadom.

Pozri aj: Ako na dokonale hladkú pokožku? Vyskúšajte tieto účinné typy

Pleťový krém proti vráskam

Zdroj: Nivea

Osobný pleťový strážca

Chcete chrániť svoju pleť, ale nebaví vás nepríjemný lepivý pocit po nanesení opaľovacieho krému? Práve pre vás je tu NIVEA Ľahký pleťový krém na opaľovanie Invisible Daily Fluid OF 50+. Jeho ultra ľahké zloženie sa rýchlo vstrebáva, neupcháva póry, nelepí sa a nezanecháva mastný film. Vysoký ochranný faktor 50+ dopĺňajú licochalcon A, silný antioxidant pochádzajúci z koreňa čínskeho sladkého drievka, ktorý aktivuje pleti vlastný obranný mechanizmus a minimalizuje dosah oxidačného stresu, a bojovník proti príznakom starnutia, niacínamid, ktorý pleť všestranne ošetruje.

Perfektne si rozumie s mejkapom, ale môžete ho bez obáv používať i samostatne, pretože vie zjednotiť tón vašej pleti a zmatní ju až na 8 hodín. Necháte sa ním chrániť?

Výnimoční ochrancovia

Pre citlivú pleť je pripravený NIVEA Pleťový krém na opaľovanie Sensitive OF 50, ktorého šetrné a neparfumované zloženie chráni pleť nielen pred slnečným žiarením, ale tiež pred slnečnými alergiami i podráždením. Je skvelý pre každodenné použitie a nanášať ho môžete i pod mejkap.

Pre zachovanie pokoja a trendy look v meste i na pláži vyskúšajte NIVEA Zmatňujúci pleťový krém na opaľovanie OF 50, ktorý vďaka svojmu nemastnému a nelepivému zloženiu ponúka okrem ochrany pred slnkom i 12-hodinový zmatňujúci efekt.

Pleťový krém na opaľovanie Sensitive

Zdroj: Nivea

Bojovník s vráskami

Chcete svoju pleť spoľahlivo chrániť nielen pred slniečkom, ale tiež pred vznikom vrások? Potom si nemôžete vybrať schopnejšieho pomocníka, než je NIVEA Pleťový krém na opaľovanie proti vráskam Q10 OF 50. Jeho účinné zloženie s vysokým ochranným faktorom 50 efektívne bojuje nielen proti slnečnému žiareniu, ale tiež proti jemným linkám a vráskam. Koenzým Q10 posilňuje kožné bunky, zlepšuje proces ich regenerácie a navracia im energiu vzdorovať predčasnému starnutiu pleti. Bojujte za žiarivú a mlado vyzerajúcu pleť!

Dvojitý spojenec

Obávate sa po opaľovaní vzniku nevzhľadných tmavých škvŕn? Dožičte svojej pleti ochranu pred slnečnými lúčmi i pigmentovými škvrnami v jednom! NIVEA Pleťový krém na opaľovanie Luminous630 OF 50+ skrýva patentovanú látku Luminous630, ktorá vyrovnáva pigmentáciu v pleti a zabraňuje tak nielen vzniku nových pigmentových škvŕn spôsobených slnečným žiarením, ale viditeľne redukuje aj tie existujúce.

Jeho ľahké a nemastné zloženie sa navyše pýši vysokým OF 50+, ktorý pleť chráni ako štít proti UVA i UVB žiareniu, zatiaľ čo kyselina hyalurónová poskytuje potrebnú hydratáciu. Výsledky uvidíte už za 4 týždne!

Nivea krémy

Zdroj: Nivea

2. Kedykoľvek môžete, choďte von, ale zostaňte svieža

Čerstvý jarný vzduch a vyplavené hormóny šťastia endorfíny s vami urobia divy. Okrem spevnenej postavy a úsmevu na tvári pohyb v prírode tiež prirodzene otužuje, posilňuje imunitu a zlepšuje spánok. Jeho nepríjemným spoločníkom býva potenie, ktoré je síce pre telo zdravé, ale môže byť obťažujúce pre pocit nepohodlia a zápachu.

Aby ste si svieži pocit uchovali čo najdlhšie a predišli nadmernému poteniu, vyskúšajte najsilnejšie tuhé antiperspiranty NIVEA Derma Dry Control. Poskytujú maximálnu účinnú 96-hodinovú ochranu proti extrémnemu poteniu a zápachu. Ich patentované zloženie zároveň chráni, posilňuje a vyživuje pokožku a zjemňuje oblasť podpazušia. Oba varianty vás zaručene očaria výraznou, zmyselnou vôňou.

Tuhý antiperspirant Derma Dry Control

Zdroj: Nivea

3. Večer relaxujte a zároveň ošetrujte svoju pleť

Po náročnom dni nie je nič lepšie, než si užiť pokojný večer a nájsť si aspoň chvíľku sama pre seba. Či už si zvolíte relaxačný kúpeľ, pohodovú knižku alebo nový film, nezabudnite izbu prevoňať obľúbenou vôňou a navodiť kúzelnú atmosféru svetlom sviečok. Počas svojho odpočinku dožičte relax i svojej pleti.

S novými textilnými maskami NIVEA vám bude stačiť iba 10 minút! Sú elixírom mladosti a krásy, navyše sú biologicky rozložiteľné. Vaše rozhodnutie vyskúšať a používať ich preto ocení i príroda. Môžete si vybrať Rozjasňujúcu masku, ktorá rozmaznávajúcou starostlivosťou bambuckého masla a arganového oleja okamžite vyživí a zjemní unavenú pleť, využiť intenzívne hydratačné schopnosti kyseliny hyalurónovej a aloe vera v Hydratačnej maske alebo dopriať svojej pleti účinnú detoxikáciu a hĺbkové vyčistenie pomocou čierneho uhlia a čierneho čaju v Detoxikačnej maske.

Detoxikačné textilné masky

Zdroj: Nivea

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE