Najvyšší čas pripraviť sa na leto! So značkou NIVEA je to hračka

Ochrana pred slnečnými lúčmi, obmedzenie potenia a rozmaznávania pokožky celého tela, ktorá sa môže v horúčave ľahko vysušiť. To všetko sú otázky, ktoré bude s nadchádzajúcim letom riešiť každý z nás.

V letnej kozmetickej výbave by preto nemali chýbať produkty, ktoré vám počas leta pomôžu ochrániť vaše zdravie a slnečné dni vám spríjemnia. Spoľahnúť sa môžete na značku NIVEA.

Ochrana pred slnečnými lúčmi

Pred UV žiarením treba pleť chrániť po celý rok, ale s prichádzajúcim letom nadobúda túto tému na význame. Slnečné lúče pleti škodia na viacerých úrovniach, a to aj pri krátkom pobyte na slnku. Nejde „len“ o bolestivé začervenanie. V hre sú aj ďalšie zdravotné problémy vrátane vzniku melanómu kože a predčasné starnutie pleti. To sa prejavuje nielen vznikom vrások, ale aj pigmentových škvŕn. Pri každom aj sebe kratšom pobyte na slnku preto myslite na ochranu kože a používajte prípravky s ochranným filtrom. Značka NIVEA ponúka celý rad produktov, z ktorých si vyberie každý.

Pozri aj: Novinka v boji proti vráskam s koenzýmom Q10

NIVEA Pleťový krém na opaľovanie Luminous630 OF 50+,

Zdroj: NIVEA

Naše novinky:

  • NIVEA Pleťový krém na opaľovanie Luminous630 OF 50+, 40 ml, 18,34 €

Spojte prevenciu a ochranu v jedno! Špeciálna patentovaná látka Luminous630 ochráni vašu pleť pred vznikom pigmentových škvŕn, a zároveň zamedzí ich opätovnému vzniku. Vysoký OF 50+ funguje ako štít proti škodlivému UVA a UVB žiareniu tak, aby nenávratne nepoškodilo krehkú štruktúru pleti. Naneste ho aj keď vám práve na dovolenke nesvieti slniečko, lúče totiž preniknú aj cez mraky. Starajte sa o svoju pleť aj počas dovolenky

NIVEA Detské mlieko na opaľovanie Ultra Protect&Play

Zdroj: NIVEA

  • NIVEA Detské mlieko na opaľovanie Ultra Protect&Play OF 50+, 150 ml, 16,58 €

Na pláži, pri bazéne, na detskom ihrisku, ale napríklad aj pri rodinnom výlete na bicykloch. Tu všade sa môžete spoľahnúť na okamžitú ochranu pred UVA a UVB žiarením. Toto detské mlieko na opaľovanie je až 3-krát dlhšie vodoodolné oproti štandardným vodoodolným prípravkom. Ustojí detské hry na piesku, vo vode a je vysoko odolné aj voči detskému potu. A ochranný faktor 50+? Nutnosť, ak chcete svojho potomka skutočne účinne chrániť pred škodlivými účinkami slnečných lúčov. Navyše obsahuje prírodný mandľový olej, ktorý sa stará o detskú pokožku. Detské mlieko na opaľovanie od NIVEA neobsahuje UV filtre octinoxate, oxybenzone, octocrylene ani mikroplasty.

NIVEA Sprej antiperspirant

Zdroj: NIVEA

Stop poteniu

Potenie je pre telo nevyhnutné a zdravé, ale zároveň môže byť veľmi nepríjemné, a to ako kvôli pocitu vlhkosti, tak aj kvôli zápachu. Zachovať si svieži pocit, obmedziť nadmerné potenie, a tým pádom si tiež zdvihnúť sebavedomie, vám pomôžu účinné antiperspiranty a dezodoranty.

Naše novinky z limitovanej edície:

  • NIVEA Sprej antiperspirant Fresh Sensation, 150 ml, 4,89 €

Dajte zbohom dezodorantom, u ktorých máte po chvíľke pocit, akoby ste žiadny nepoužili. Nová technológia INFINIFRESH bude brániť vaše podpazušie pred potením a pachom potu. Dodá vám vytúžený pocit sviežosti, ktorý si užijete až dlhých 72 hodín. Antiperspirant účinne odstraňuje baktérie, ktoré spôsobujú zápach, a zahalia vaše podpazušie do príjemnej, výraznej a hlavne dlhotrvajúcej vône. Maximálny komfort podčiarkuje nelepivé zloženie, v ktorom nenájdete silikóny ani etylalkohol, takže si bude s vašou pokožkou dobre rozumieť.

  • NIVEA Sprej antiperspirant pre mužov Fresh Sensation, 150 ml, 4,89 €

Tento antiperspirant rozhodne nesklame. Vďaka novej technológii INFINIFRESH, ktorá bojuje proti zápachu, udrží vaše podpazušie svieže až dlhých 72 hodín. Odstraňuje baktérie už pred prvými náznakmi zápachu a silná vôňa je špeciálne prispôsobená na to, aby vám poskytla dlhotrvajúci pocit komfortu. Zloženie antiperspirantu neobsahuje silikóny ani etylalkohol a nelepí, a tak je príjemné na pokožke.

Zaujme ťa aj: Novinky Derma Skin Clear značky Nivea – pre čistú a regenerovanú pleť už za 7 dní

Nivea sprchové gély a telové mlieka

Zdroj: NIVEA

Pre svieži pocit z pokožky celého tela

Nie je nad to dať si v parnom horúcom dni osviežujúcu sprchu. Pokiaľ navyše siahnete po sprchovom géle s osviežujúcou a relaxačnou vôňou, povýšite každodennú rutinu na výnimočný zážitok. Pre väčší komfort a príjemný pocit ošetrite pokožku telovým mliekom alebo krémom, vďaka ktorým bude pokožka krásne hydratovaná a jemná.

Naše novinky z limitovanej edície:

  • Aroma Zen Vibes s upokojujúcou a relaxačnou vôňou, je ideálna na večernú rutinu pred spaním. Sprchovací gél Zen Vibes, 250 ml, 3,65 € ; Telové mlieko Zen Vibes, 250 ml, 6,39 €
  • Aroma Joy of Life s kvetinovou vôňou s tónmi ruží vám dodá povzbudenie a optimizmus. Sprchovací gél Joy of Life, 250 ml, 3,65 €; Telové mlieko Joy of Life, 250 ml, 6,39 €
  • Aroma Mood Detox povzbudí vaše zmysly osviežujúcou a energizujúcou vôňou. Sprchovací gél Mood Detox, 250 ml, 3,65 €
  • NIVEA Soft krém je tak ľahký, tak svieži a hydratuje celých 48 h pokožku celého tela. Potešte seba aj svojich blízkych, 200 ml, 6,39 €
Nivea Soft

Zdroj: Redakcia KAMzaKRASOU.sk - Alena Čabáková

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE