VIDEO: Rýchla masáž tváre na ranné i večerné ošetrenie pleti

VIDEO: Rýchla masáž tváre na ranné i večerné ošetrenie pleti

Viete, čo všetko môže ovplyvniť rýchlosť starnutia našej pleti? Samozrejme, významný vplyv má genetika, no nie všetko závisí iba od toho, aké gény sme dostali do vienka. Nezanedbateľnú rolu totiž zohrávajú viaceré vonkajšie faktory, ako je miera vystavovania pleti slnečnému žiareniu, fajčenie, miera znečistenia ovzdušia, spôsob stravovania, ako aj spôsob starostlivosti o pleť. Ak sa často slníme a nechránime svoju pleť, starne rýchlejšie. Ak fajčíme, starne rýchlejšie. Ak sa o ňu dostatočne nestaráme, rovnako môže starnúť rýchlejšie.  

Ak svoju pleť dobre živíme zvnútra, staráme sa o ňu zvonka, chránime ju pred slniečkom a eliminujeme ďalšie faktory, ktoré podporujú jej rýchlejšie starnutie, je vyššia pravdepodobnosť, že sa zo zdravej a mladistvo vyzerajúcej pleti budeme tešiť dlhšie. A ak chceme pre svoju pleť urobiť ešte viac, pokojne jej môžeme pravidelne dopriať i masáž, hoc aj v pohodlí domova. 

Pozri aj: VIDEO: Tvárová joga – efektívna metóda na boj s vráskami?!

Postačí pár minút ráno i večer

Rýchla masáž tváre, ktorú vám ukážeme vo videu, je vhodná pre každú jednu ženu. Perfektná je pre zrelšiu pleť na viditeľné osvieženie pokožky bez jasu, no rovnako môže byť dobrým pomocníkom v prevencii známok starnutia na pleti aj u mladších žien. Nemusíte sa obávať toho, že by ste si na ňu nenašli čas. Trvá len pár minút a zaradiť ju môžeme do celej svojej rannej či večernej rutiny v starostlivosti o pleť.

Krátko premasírovať svoju tvár totiž môžete priamo po vyčistení pleti a aplikácii nejakého ošetrovacieho prípravku s hydratačnými účinkami, napríklad krému, pleťového séra alebo pleťového oleja. Postup masáže vám vo videu ukáže lektorka Zuzka. Vďaka tomu, že svoju pleť krátko premasírujete, krásne ju zahrejete, rozhýbete a navyše tým podporíte proces vstrebávania kozmetického prípravku do pleti. Skúsite túto jednoduchú masáž i vy? Dajte nám v komentároch vedieť, ako sa vám páčila!

Ďalšie informácie o tvárovej joge a lektorke Zuzke Ondrisovej, jej kurzoch či prednáškach, nájdete na www.tvarovajoga.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní