VIDEO: Tvárová joga – efektívna metóda na boj s vráskami?!

VIDEO: Tvárová joga – efektívna metóda na boj s vráskami?!

Prvé známky starnutia sa na pleti môžu pokojne objavovať už po 25. roku života. Najskôr možno na pleti spozorovať len jemné linky, tie sa však postupom času prehlbujú a vznikajú vrásky. Starnúca pleť stráca objem, pružnosť, elasticitu, vlahu i jas. Proces starnutia pleti je prirodzený a prakticky ho nemožno zvrátiť.

Na to, ako rýchlo bude tento proces postupovať, má pritom vplyv mnoho faktorov. Záleží napríklad na tom, ako sa stravujeme, ako často sa vystavujeme slnku, aký typ pleti máme, či fajčíme, ako znečistené je prostredie, v ktorom žijeme a, samozrejme, nezanedbateľný vplyv má aj naša genetika. 

A keďže známky starnutia pleti nastupujú už pomerne skoro, niet na čo čakať. Je lepšie myslieť na prevenciu, ako neskôr riešiť už vzniknuté problémy. Proces starnutia síce nemožno zvrátiť, no je možné ho ovplyvniť a sčasti spomaliť. Správna starostlivosť o pleť dokáže toho omnoho viac, ako by mnohé ženy čakali. Starostlivosť o pleť pritom nemusí zahŕňať len čistenie a aplikáciu kozmetických produktov, ale trebárs aj precvičovanie svalov tváre. Už ste počuli o tvárovej joge? Viac sa o nej dozviete vo videu s lektorkou Zuzkou Ondrisovou!

Pozri aj: Farba roka v kontexte módnych trendov 2022

Prečo cvičiť tvárovú jogu?

Vo videu vás zoznámime so Zuzkou Ondrisovou, ktorá je dlhoročnou lektorkou a školiteľkou tvárovej jogy. V úvodnom rozhovore vám prezradí, ako sa dá nielen pomocou jogy, ale aj ďalších techník, prirodzene omladiť pleť a navrátiť jej mladistvý, svieži a hlavne zdravý vzhľad. Podľa slov lektorky Zuzky je tvárová joga nielen skvelou metódou k prirodzene mladistvejšiemu vzhľadu pleti a minimalizovaniu vrások, ale rovnako napomáha k tomu, aby sa ženy viac venovali samy sebe, aby si oddýchli a zrelaxovali.

Tvárová joga predstavuje neinvazívny a prirodzený spôsob, ako spevniť kontúry tváre, vyformovať líca a zoštíhliť krk, zmierniť opuchy pod očami a na pohľad rozjasniť pokožku. Pri pravidelnom cvičení dokonca pomôže zatočiť aj s dvojitou bradou. Viac sa o tvárovej joge dozviete vo videu. Želáme príjemné sledovanie!

Ďalšie informácie o tvárovej joge a lektorke Zuzke Ondrisovej, jej kurzoch či prednáškach, nájdete na www.tvarovajoga.sk.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní