Trendy jesenná manikúra: Ktoré TOP farby prevládajú v tomto období?

Tak ako v interiérovom dizajne, na predvádzacích mólach či v dielňach módnych návrhárov, tak aj v oblasti krásy a kozmetiky sa trendy menia s každým ročným obdobím. Keď sa počasie začína meniť a prichádza tá pravá jeseň, tak i my máme potrebu vytvárať si útulnejšie prostredie v každom aspekte svojho života. Neupravujeme a nedopĺňame len svoj šatník, ale meníme i doplnky a detaily vo svojom príbytku, a dokonca aj letné farby nechtov nahradzujeme tými jesennými. A možno si to ani veľakrát neuvedomujeme. 

Jeseň sa nesie v znamení zemitých odtieňov, hnedých tónov a farieb tmavej oblohy. Zatiaľ, čo výber medzi jednotlivými odtieňmi je vysoko individuálny, určité veci sú pre toto ročné obdobie univerzálne, ako napríklad prechod k hlbším tónom a hranie sa s matnými alebo zamatovými textúrami. Či už máte svoju obľúbenú farbu alebo radi experimentujte, nechajte sa inšpirovať trendy farbami pre jesennú manikúru. 

Pozri aj: Overené tipy na čistenie štetcov na mejkap. Robíte to správne?

Olivovo zelená

Zdroj: INSTAGRAM/mylacqueredlife

Olivovo zelená

Olivovo zelená je nádherný odtieň zelenej, ktorý predstavuje úžasnú a ľahko nositeľnú variáciu manikúry. Farba nie je taká výrazná a jasná, takže sa dá dobre kombinovať napríklad s gaštanovo hnedou, béžovou, fialovou či červenou. Môžete sa tiež zamerať na povrchovú úpravu a zvoliť si matný nádych alebo si dopriať vrstvu trblietavého laku. 

Strieborná farba

Zdroj: INSTAGRAM/betina_goldstein

Strieborná

Kovové odtiene sú dlhodobo obľúbené v oblasti nechtového dizajnu, pretože aj tie najjednoduchšie vzory pôsobia elegantne a zaujmú hneď na prvý pohľad. Strieborný lak sa spája s pôvabom a bohatstvom, ale má aj futuristický nádych. Je výbornou voľbou v prípade, ak hľadáte peknú manikúru na oslavu, párty, ale i na bežný deň bez toho, aby ste sa museli príliš snažiť alebo ísť ku manikérke. Strieborná farba vyzerá skvelo na nechtoch všetkých dĺžok a tvarov, a dá sa kombinovať s inými farbami, či už chcete niečo tmavé a dramatické alebo jemné a pekné. 

Horčicová žltá

Zdroj: INSTAGRAM/your.girl.vee

Horčicová žltá

Horčicová farba je tmavožltý odtieň, ktorý sa nosí ľahšie ako tie žiarivejšie. Nechty v tejto farbe sú symbolom tepla, pozitívnej energie a predstavujú tiež skvelý spôsob, ako rozjasniť váš deň i vzhľad. Okrem toho všetky odtiene žltej jednoducho k jeseni patria. Oblečte sa do neutrálnych farieb a nechajte svoje nechty, aby boli stredobodom pozornosti. Alebo ich môžete skombinovať s mäkkým svetrom v horčicovej farbe a predviesť pravý jesenný outfit do chladných a upršaných dní. 

Neprehliadni: NIVEA MagicBAR: Jemné čistiace pleťové mydlá, ktoré si zamilujete

Glazed donut

Zdroj: INSTAGRAM/karolina.probeauty

Glazed donut - perleťové donutové nechty

Počuli ste už o Glazed Donut nechtoch, ktoré preslávila Hailey Bieber? Jedná sa o perleťovo dúhovú manikúru, ktorá sa dosiahne nanesením ľahkého neutrálneho gélového podkladu a následne sa doplní chrómovým púdrom. A aký je konečný výsledok? Odtieň chutného a dokonale lesklého donutu, ktorý poznáme z amerických filmov.

Tmavo modrá

Zdroj: PINTEREST/betina_goldstein

Tmavo modrá

Tmavo modré nechty sú sýtym odtieňom, ktorý sa často spája s luxusom a eleganciou. Námornícku modrú môžete kombinovať so striebornou, ale i zlatou farbou. Pohrajte sa s rôznymi vzormi a vytvorte si tak jedinečnú manikúru, ktorá sa hodí i na slávnostnú udalosť.

Čierna

Zdroj: INSTAGRAM/lanea_nailart

Čierna

Čierna predstavuje odvážny odtieň, ktorý je už dlho obľúbený, pretože je neprehliadnuteľný a dobre sa hodí ku všetkému. Táto farba je spojená so sofistikovanosťou, silou, tajomstvom a štýlom. Je ľahko kombinovateľná a vyzerá skvelo samostatne alebo aj ako základ pre rôzne nechtové umenie. Krása čiernej farby nechtov spočíva v jej všestrannosti. Čierna však pôsobí trochu rebelsky a nosia ju ženy, ktoré chcú, aby si ich ruky všimli. Hoci je táto farba super na rande alebo stretnutie s priateľmi, nemusí byť vhodná pre firemné prostredie.

Blush ružová

Zdroj: INSTAGRAM/bloom.coraline

Blush ružová

Blush ružová je jednou z najkrajších farieb pre jesennú manikúru. Je to stredný tón ružovej a je univerzálnym odtieňom, ktorý pristane ženám všetkých vekových kategórii. Nielen to, ale predstavuje i ideálnu farbu bez ohľadu na dĺžku a tvar nechtov a dá sa nosiť kamkoľvek – na formálnejšie udalosti a tiež do práce. Odtieň blush vám umožňuje experimentovať s ďalšími detailmi. Ak hľadáte neutrálnu farbu a ste pripravení rozlúčiť sa so svetloružovou, stavte na tento krásny odtieň.

Jesenné farby

Zdroj: PINTEREST/jinsoon, INSTAGRAM/

Medzi top trendy farby pre jesennú manikúru patrí i deninová modrá, tmavá šedá, tekvicovo oranžová, karamelová, krvavo červená a tóny hnedej. Vašim nechtom pristane i klasická francúzska manikúra, ombré, baklažánový odtieň či farba voňavej levandule.

Zdroj foto:

úvodná koláž - INSTAGRAM.com/raelondonnails, INSTAGRAM.com/haileybieber, INSTAGRAM.com/your.girl.vee

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE