Účinná starostlivosť pre zmiešanú a problematickú pleť

Zmiešaná a mastná pleť potrebuje účinnú starostlivosť zacielenú na dôkladné čistenie a zabránenie tvorbe nedokonalostí. Riešenie ponúka čistiaci rad NIVEA DERMA Skin Clear. Pre starostlivosť potom v portfóliu NIVEA nájdete Zmatňujúci denný krém.

Je jedno, koľko máte rokov. Pupienky a ďalšie nedokonalosti pleti vás môžu trápiť nielen v období dospievania, ale napríklad aj po štyridsiatke. Deje sa tak spravidla, keď je vaša pleť zmiešaná alebo mastná.

Vinou toho, že produkuje väčšie množstvo kožného mazu, dochádza k tomu, že sa upchávajú, a tým aj rozširujú póry. Hromadia sa v nich totiž nielen maz, ale aj odumreté kožné bunky. To má za následok práve tvorbu prejavov akné a ďalších nedokonalostí. Pleť je navyše veľmi lesklá.

day cream zmatňujúci krém

Zdroj: Nivea

Týmto problémom sa dá predísť účinnou a cielenou starostlivosťou, ktorá spočíva v prvom rade v dôkladnom a hĺbkovom čistení pleti, ktorého súčasťou je aj exfoliácia. Ide o odstránenie odumretých buniek, vďaka čomu sa podporí prirodzená regenerácia pokožky.

Pozri aj:  7 tajomstiev krásy severaniek, ktoré by ste mali zaradiť do svojej rutiny

Účinné a zároveň jemné čistiace produkty určené práve na starostlivosť o problematickú zmiešanú a mastnú pleť ponúka rad NIVEA DERMA Skin Clear. Obsahujú tri kľúčové látky, medzi ktoré patrí kyselina glykolová (AHA), kyselina salicylová (BHA) a niacínamid.

Vyskúšaj: TOP 19 - domáce masky na vlasy pre rýchly rast a hodvábnu jemnosť

day cream nivea

Zdroj: Nivea

Ďalším krokom starostlivosti o zmiešanú pleť je potom hĺbková hydratácia, ktorú jej poskytne nový NIVEA Zmatňujúci denný krém.

Obsahuje aloe vera a minerály, ktoré pokožke dodajú nielen hydratáciu, ale aj potrebnú výživu. Navyše redukuje kožný maz, pleť zmatňuje a znižuje jej lesk. Krém sa rýchlo vstrebáva a má vegánske zloženie. Samozrejmosťou je zloženie bez mikroplastov a tuba z recyklovateľného materiálu.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE