Pleťové masky značky NIVEA: Rýchla vzpruha a regenerácia pre každý typ pleti

Spoločenská sezóna je za dvermi. Je jedno, či sa budete chystať na ples, večierok alebo hoci slávnostnú večeru. V každom prípade si taká príležitosť vyžaduje výnimočný vzhľad, v ktorom hrá rolu nielen outfit a účes, ale tiež mejkap.

Základom pre perfektné líčenie je dokonalá pleť, ktorú môžete mať doslova na počkanie. Riešením sú pleťové masky NIVEA. Stačí si vybrať podľa typu a potrieb vašej pleti a dopriať si pár minút času na rýchlu vzpruhu a regeneráciu.   

Zaradiť aspoň raz či dvakrát týždenne pleťovú masku do svojej pravidelnej rutiny sa vyplatí. Podobne ako pleťové sérum majú i tieto produkty koncentrované zloženie, vďaka nemu sú ich účinky intenzívne a viditeľné prakticky okamžite. To oceníte, samozrejme, za všetkých okolností, ale pred spoločenskou udalosťou o to viac.

Trápi vás napríklad suchá pokožka, vrásky a jemné linky, upchané póry, podráždená a začervenaná pleť alebo povädnuté kontúry tváre? Potom je pleťová maska ideálnou možnosťou, ako nedostatky odstrániť alebo aspoň výrazne zmierniť. V portfóliu značky NIVEA nájdete masku na mieru vašej pleti.

Ako nájsť tú pravú?

Vždy voľte podľa typu vašej pleti a tiež podľa jej aktuálnych potrieb. Vyberať ale môžete tiež podľa typu produktu. Vybrať si môžete klasické krémové pleťové masky, ktoré sa hodia pre suchú pleť, ale i ako intenzívna anti-age starostlivosť. Veľmi obľúbené sú tiež jednorazové textilné masky, ktoré poskytnú pleti SOS rýchlu starostlivosť hoci práve pred plesom alebo večierkom.  

Zásady použitia

Pokyny pre použitie nájdete vždy na obale masky, ale všeobecne platí, že aby sa dostali účinné látky naozaj hlboko do pleti, treba ju najprv dôkladne vyčistiť. Vstrebávaniu pomôže i to, keď masku nanesiete po kúpeli, keď je pleť nahriata a póry sú otvorené. Po uplynutí stanovenej doby masku jemne odstráňte.  

Vyberte si masku s benefitom na mieru svojej pleti:

• ​Remodelácia kontúr a redukcia vrások

Rýchla pomoc pre povädnutú pleť s vráskami – Textilná kryomaska Cellular Expert Lift (4,29 €)

Textilná kryomaska Cellular Expert Lift

Zdroj: Nivea

• ​Dávka energie a sviežosti

Pre unavenú pleť s prvými prejavmi starnutia – Energizujúca 10-minútová textilná maska Q10 (3,75 €)

Energizujúca 10-minútová textilná maska Q10

Zdroj: Nivea

• Hydratácia a osvieženie

Úľava pre suchú a dehydratovanú pleť už za 10 minút – Textilná maska Rose Touch (2,89 €) a Hydratačná textilná maska Hydra skin effect (2,89 €)

hydratačná maska

Zdroj: Nivea

Textilná maska Rose Touch

Zdroj: Nivea

• ​Redukcia vrások a vyhladenie pleti

Pre pleť, ktorá potrebuje intenzívnu výživu – Pleťová maska proti vráskam Q10 POWER (1,69 €)

Pleťová maska proti vráskam Q10 POWER

Zdroj: Nivea

• ​Redukcia tmavých kruhov a vačkov pod očami

Pre dni, keď sa potrebujeme zbaviť únavy – Gélová očná maska Rose Touch (2,89 €)

Gélová očná maska Rose Touch

Zdroj: Nivea

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE