Najúspešnejšie fashion influencerky so zaujímavým vkusom

Najúspešnejšie fashion influencerky so zaujímavým vkusom
  • 27.04.2022
  • Veronika Nemčeková

Módny priemysel má široký záber. Okrem návrhárov, módnych domov či modeliek sa tešia čoraz väčšej popularite aj fashion influencerky. Ide o osobnosti, ktoré sa zameriavajú najmä na módu, štýlové oblečenie a módne veci. Na sociálnych sieťach majú tisíce sledovateľov, ktorým pravidelne prinášajú novinky zo sveta módy a inšpirujú ich svojimi outfitmi. Často sa tiež objavujú na módnych prehliadkach, večierkoch a iných mediálne sledovaných podujatiach. Pozrite sa spolu s nami na najzaujímavejšie módne influencerky s výborným vkusom.

Danna Paola

Danna Paola je mexická herečka, speváčka, modelka a módna influencerka. Je ambasádorkou značky Fendi pre Mexiko a latinskoamerické krajiny. Na Instagrame má takmer 34 miliónov sledovateľov. Známa je napríklad zo seriálu Elita.

Danna-Paola

Zdroj: instagram.com/dannapaola

Chiara Ferragni

Chiara Ferragni je talianska blogerka, podnikateľka, módna dizajnérka a modelka. V roku 2017 ju magazín Forbes vyhlásil za najlepšiu fashion influencerku. Propaguje módu na všedný deň. Miluje tiež šperky a má vlastnú módnu značku, ktorá nesie jej meno. Je tiež hlavnou hviezdou dokumentárnej reality šou The Ferragnez. Mama dvoch detí, dcérky Vittorie a syna Lea, má na Instagrame viac ako 26 miliónov followerov. Známou fashion influencerkou je aj jej sestra Valentina Ferragni.

Odporúčame: Vyskúšajte starostlivosť o pleť podľa modeliek. Výsledok stojí za to!

Chiara Ferragni

Zdroj: instagram.com/chiaraferragni

Camila Coelho

Camila Coelho je brazílska módna návrhárka a influencerka, ktorá sa usadila v Los Angeles. Spolupracovala s niektorými z najprestížnejších módnych značiek, vrátane módneho domu Dior. Srdcu blízky jej je štýl ulice. Na Instagrame, kde má takmer 10 miliónov sledovateľov, sa delí aj o tipy týkajúce sa starostlivosti o pleť. Má vlastnú kozmetickú značku Elaluz ako aj módnu značku nesúcu jej meno. Je tiež ambasádorkou organizácie, ktorá pomáha ľuďom s epilepsiou.

Camila Coelho

Zdroj: instagram.com/camilacoelho

Lauren Conrad

Lauren Conrad je influencerka a módna návrhárka špecializujúca sa na produkty s etickým pôvodom. Matka dvoch detí vytvorila pre americký maloobchodný reťazec obchodných domov Kohl's kolekciu oblečenia nesúcu jej meno. Módu pre deti navrhuje pod značkou Little Co. Venuje sa aj charite. Jej instagramový profil sleduje skoro šesť miliónov ľudí.

Pozri aj: Najsledovanejšie influencerky 60+, ktoré sú inšpiráciou pre celý svet

Lauren Conrad

Zdroj: instagram.com/laurenconrad

Leonie Hanne

Leonie Hanne je nemecká módna ikona, blogerka, modelka a podnikateľka. Okrem Nemecka pôsobí aj v Londýne a Los Angeles. Spolupracovala so značkami ako Tommy Hilfiger, Dior, Cartier alebo BVLGARI. Podporuje organizáciu zaoberajúcu sa výskumom AIDS. Na Instagrame má niečo cez štyri milióny followerov.

Leonie Hanne

Zdroj: instagram.com/leoniehanne

Emma Hill

Emma Hill je britská dizajnérka, ktorá má za sebou spoluprácu s Marcom Jacobsom, Gapom či Mulberry. Píše blog o aktuálnych módnych trendoch. Jej vášňou je elegantná móda ulice. Preferuje jednofarebné kúsky v zemitých a tmavších odtieňoch. Na sociálnej sieti Instagram má viac ako 820-tisíc sledovateľov.

Prečítajte si: Krásky s Downovým syndrómom dobíjajú svet modelingu

Emma Hill

Zdroj: instagram.com/emmahill

Chrissy Rutherford

Chrissy Rutherford je profesionálka v oblasti módy a sociálnych médií s viac ako desaťročnými skúsenosťami v tomto odvetví. Pracuje ako digitálna vývojárka. Spolupracovala so značkami ako Tiffany & Co., Jimmy Choo alebo Saks Fifth Avenue. Zameriava sa na štýl ulice a luxusnú módu. Na Instagrame má viac ako 167-tisíc fanúšikov.

Chrissy Rutherford

Zdroj: instagram.com/chrissyford

Amy Bell

Amy Bell je profesionálna škótska blogerka a modelka, ktorá je známa vyberaným vkusom. Propaguje módu ulice a cestovanie. Prostredníctvom jej príspevkov sa môžete pokochať nielen štýlovým oblečením, ale aj scenériami zaujímavých miest. Nebojí sa výrazných vzorov ani strihov. Na Instagrame má viac ako 145-tisíc odberateľov.

Vyskúšajte: Najzaujímavejšie diéty celebrít, ktoré naozaj fungujú!

Amy Bell

Zdroj: instagram.com/thelittlemagpie

Zdroj foto: úvodná koláž - instagram.com/camilacoelho, instagram.com/thelittlemagpie, instagram.com/chiaraferragni

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní