Leto na vlne sviežosti a zábavy

Leto je konečne tu! Túžobne očakávané obdobie plné slnka, žiarivých farieb, opojných vôní, zábavy a nekonečných možností. Užívame si horúce dni pri vode, vlahé noci pod hviezdami, osviežujúce koktaily a ľahké letné špeciality. Objavujeme nové zákutia a delíme sa o nezabudnuteľné chvíle s priateľmi. Experimentujeme s trendmi a cítime sa sexy. Pokožku máme bronzovú a vlasy rozviate a vyblednuté od slnka.

Nechajte sa unášať rytmom leta, ale nezabúdajte na starostlivosť o seba. Vyskúšajte naše žeravé tipy na výrobky, ktoré budú chrániť a rozmaznávať vašu pokožku i zmysly. S letnou kolekciou NIVEA sa stanete bohyňou tohtoročného leta!

Odporúčame: Účinná starostlivosť pre zmiešanú a problematickú pleť

Bozk od slnka

Vieme, že jemnú pleť tváre treba chrániť pred pôsobením slnečných lúčov neustále, po celý rok. S nástupom teplých mesiacov, odkladaním vrstiev oblečenia a najmä so začiatkom opaľovacej sezóny treba myslieť i na zvyšok tela. Zatiaľ čo UVB lúče našu pokožku môžu „len“ spáliť, UVA lúče prenikajú hlboko do spodných vrstiev pokožky, kde spôsobujú jej predčasné starnutie – poškodzujú kolagénové vlákna a podieľajú sa na vzniku vrások i pigmentových škvŕn, sú zodpovedné za vznik voľných radikálov, ale tiež zvyšujú riziko vzniku rakoviny kože.

Preto pokožku treba dôkladne chrániť, a to i keď nie ste na priamom slnku. Viete, že 90 % UV žiarenia prenikne cez ľahké mraky a 30 - 70 % na nás pôsobí i pri zatiahnutej oblohe? Až 50 % UV lúčov prenikne i do tieňa a piesok ich odráža až 25 %? Pred škodlivými lúčmi sa neschováte ani pod vodou, pretože do 1 metra pod hladinou prechádza 50 % UVB a celých 75 % UVA lúčov.

NIVEA má pre vás pripravenú celú škálu výrobkov na opaľovanie, ktoré okrem vyváženej UVA/UVB ochrany ponúkajú i ďalšie benefity, vďaka ktorým si môžete vybrať tú najlepšiu ochranu priamo pre vás!

Pozri si aj: Jarné rituály krásy: NIVEA Tipy, ako vyzerať a cítiť sa skvelo

Hydratačný sprej na opaľovanie OF 50+ je perfektným spoločníkom, ktorého si každý obľúbi. Vďaka rozprašovaču sa ľahko a rovnomerne nanáša a veľmi rýchlo sa vstrebáva. Je vodoodolný a jeho ošetrujúce zloženie s vysokým OF 50+ pokožku nielen chráni ako štít, ale zároveň ju hydratuje celých 48 hodín a zanechá ju zamatovo hebkú.

NIVEA Hydratačný sprej na opaľovanie OF 50+

Zdroj: Depositphotos

Na každý výlet si nezabudnite pribaliť malého, ale super účinného pomocníka - Detské mlieko na opaľovanie v guľôčke Sensitive OF 50+, ktoré vďaka jeho unikátnej aplikácii ocenia najmä mamičky neposedníkov. Extra vodoodolné zloženie s vysokým OF 50+ spoľahlivo ochráni i toho najväčšieho čľapkáčika, ale záro

  • NIVEA Hydratačný sprej na opaľovanie OF 50+, 270 ml, 22,19 €
  • NIVEA Detské mlieko na opaľovanie v guľôke Sensitive OF 50+, 50 ml, 11,09 €

 

NIVEA Detské mlieko na opaľovanie

Zdroj: Depositphotos

Kvetinové opojenie

Dovolenka v nedohľadne? Žiadny strach! Osviežujúci sprchovací gél a Sprej antiperspirant Floral Love zahalia vašu pokožku do omamných kvetinových tónov Orientu a prenesú vás do tajomných diaľok, zatiaľ čo Telové mlieko Floral Love pohladí a okúzli vaše zmysly neodolateľným dotykom vanilky.

  • Novinka: NIVEA Osviežujúci sprchovací gél Floral Love
  • Novinka: NIVEA Sprej antiperspirant Floral Love
  • Novinka: NIVEA Telové mlieko Floral Love

Pozri si aj: Čo ste potrebovali vedieť o striách

Exotické vibrácie

Nechajte sa zviesť neodolateľnou kombináciou exotického ovocia a sviežej kvetinovej vône. Ošetrujúci sprchovací gél a Sprej antiperspirant Exotic Feeling vás roztancujú v rytme zmyselnej salsy a vašu pokožku zanechajú zamatovo hebkú a nádherne prevoňanú.

  • Novinka: NIVEA Ošetrujúci sprchovací gél Exotic Feeling
  • Novinka: NIVEA Sprej antiperspirant Exotic Feeling

Ovocné osvieženie

Prebuďte svoje zmysly sviežou vôňou konvaliniek a šťavnatých zelených jabĺk. Sprchovací gél a Sprej antiperspirant Fruity Delight vás nabijú energiou a vašej pokožke dodajú povzbudzujúci pocit nekonečnej sviežosti po celý deň.

  • Novinka: NIVEA Osviežujúci sprchovací gél Fruity Delight
  • Novinka: NIVEA Sprej antiperspirant Fruity Delight

Vôňa leta

Ako vonia vaše leto? Je to nezameniteľná vôňa opaľovacieho krému, pripomínajúca bezstarostné chvíle na pláži? Osviežujúci sprchovací gél Summer Happiness Sun s originálnou vôňou NIVEA SUN každé vaše sprchovanie premení na osviežujúci kúpeľ v morskom príboji.

Alebo máte radšej svieži závan citrusových plodov, spojených s okamihmi čírej radosti? Ošetrujúci sprchovací gél Summer Happiness Orange vám vďaka jemnej vôni pomarančov dopraje pocit slobody a šťastia, zatiaľ čo vzácne oleje a vitamíny budú vašu pokožku rozmaznávať a chrániť pred vysušovaním.

Osviežujúce Dezodoranty Summer Happiness Fresh vás budú nielen účinne chrániť celých 48 hodín, ale tiež vo vás rozprúdia vlnu sviežosti a energie.

  • Novinka: NIVEA Osviežujúci sprchovací gél Summer Happiness Sun
  • Novinka: NIVEA Osviežujúci sprchovací gél Summer Happiness Orange
  • Novinka: NIVEA Sprej dezodorant Summer Happiness Fresh
  • Novinka: NIVEA Guľôčkový dezodorant Summer Happiness Fresh

 

NIVEA Summer Happiness Fresh

Zdroj: Depositphotos

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE