Ako docieliť hladšie a plnšie pery bez injekcií?

Každá z nás určite prichytila samú seba pri myšlienke o plnších a jemnejších perách. Estetické štandardy plných pier okolo nás sú už doslova symbolom príťažlivosti. No stále máte rešpekt pred invazívnym zákrokom a výplňami? Tak ako získať plnšie pery neinvazívnou metódou z pohodlia domova?

Sociálne média majú silný vplyv a kľúčovú úlohu pri formovaní tejto túžby. “Dokonalé selfie“ na Instagrame alebo TikToku vytvárajú skutočne obrovský tlak na dosiahnutie tohto idealizovaného obrazu. Je dôležité podotknúť, že prirodzený vzhľad pier sa líši od osoby k osobe a každá žena má svoje jedinečné rysy. 

Existuje však prirodzený spôsob na vytvorenie ilúzie plnších pier. Prirodzene plnšie pery súvisia s istotou a pocitom príťažlivosti. Často to nám ženám zvyšuje aj sebavedomie a s tým spojenú aj vnútornú spokojnosť.

Pravidlá starostlivosti - ako mať krásne pery?

Tu je niekoľko základných pravidiel starostlivosti o pery, aby mohli vaše pery vyzerať úžasne:

  • Pravidelná exfoliácia: Exfoliácia pery odstráni mŕtve bunky kože a pomôže udržiavať pery hebké a hydratované. Exfoliácia patrí medzi najlepšie prírodné recepty, ako mať krásne a zdravé pery.
  • Vyhýbajte sa prehnanému líčeniu na perách: Príliš veľké množstvo rúžu môže perám ublížiť a spôsobiť vysušenie. Stačí naniesť tenkú vrstvu, aby pery vyzerali prirodzene a atraktívne.
  • Vyhýbajte sa líčeniu v prípade popraskanej pokožky: Ak máte popraskané pery, vyhnite sa používaniu líčenia, ktoré by mohlo situáciu zhoršiť. Radšej použite liečebný balzam alebo mastičku.
  • Používajte ochranný balzam s SPF: Aby ste chránili pery pred slnečným žiarením a poškodením, používajte balzam na pery s ochranným faktorom pred slnkom.
  • Hydratácia pery: Dôkladná hydratácia je kľúčom k zdravej pokožke pier. Pite dostatok vody a používajte hydratačné balzamy a krémy. Dopriať si môžete aj masáž pier či píling pery.

S týmito jednoduchými pravidlami by ste mali mať zdravé, hydratované a krásne pery!

Zväčšenie pier pomocou umelých výplní pier 

Umelé výplne pier sú populárne kozmetické procedúry, ktoré sa používajú na zväčšenie pier, tvarovanie pier, zjemnenie vrások okolo pier a vylepšenia sebavedomia. Tieto výplne sú často vyrobené z rôznych látok.

Najčastejšie používanými látkami na výplň pier sú:

  • Kyselina hyalurónová
  • Kolagén
  • Polykaprolaktón a iné...

Medzi výhody výplne patrí:

  • Okamžitý efekt väčších a plnších pier.
  • Predtým, než s rozhodnete pre tento zákrok, je dôležité vybrať tie správne, skúsené a kvalifikované kozmetičky a estetických dermatológov.

Medzi nevýhody výplne pier patria:

  • Dočasné výsledky, náklady, nežiaduce vedľajšie účinky, necitlivosť, alergické reakcie, infekcie, narušenie prirodzeného pohybu pier, infekcie a iné komplikácie.

Neprehliadnite: Recepty na najlepšie zeleninové polievky PRI CHUDNUTÍ!

pery

Zdroj: Depositphotos

Prírodné recepty, ktoré fungujú pri zväčšení pier

Umelé výplne pier stoja nemalé peniaze a nie každý si môže takúto investíciu dovoliť. Existuje však niekoľko spôsobov ako si pomôžete aj samé z pohodlia domova. Jednoduchými trikmi na líčenie pred zrkadlom dokážeme dodať perám vizuálne zväčšenie aj bez aplikácie injekčnej kyseliny hyalurónovej. Dáme vám pár tipov ako:

Urobte si peeling a domácu masku na pery

Pravidelné odstraňovanie odumretých buniek z pier je kľúčom k sviežemu vzhľadu pier. Použite napríklad zmes medu a cukru aspoň raz v týždni. Vezmite si pritom kefku a jemne masírujte. Masírovanie pier zvýši prietok krvi do pier a vďaka tomu budú vyzerať ako pružné plné pery. 

  • Čo sa týka masky na pery, tú si viete aj samé veľmi ľahko pripraviť z kokosového oleja, avokáda a taktiež med. 
  • Pery budú krásne vyhladené , hydratované, nebudete mať kypré pery a docielite jemnejší vzhľad.
  • Medzi dobré tipy a triky patrí aj tvárová gymnastika.

Hydratácia je nevyhnutná

Hydratácia je doslova kľúčom k plným a zdravo vyzerajúcim perám. Okrem používania balzamov je tiež veľmi dôležite piť dostatok vody, pretože dehydrované pery nepôsobia sucho a chrapľavo. Ak máte vrásky okolo pier, používajte aj hydratačný protivráskový balzam na pery.

Vytvorenie ilúzie plnších pier ceruzkou

Ceruzkou na pery dokážete pomocou kontúrovania vytvoriť vzhľad a ilúziu plnších pier. Je to nástroj, ktorým vieme prirodzene zvýšiť objem pier ale aj predĺžiť pery. Vyberte si tú svoju farbu a začnite mierne nad líniou svojich pier a potom ich vyplňte rúžom. Vyčarujete väčšie a plnšie pery.

Vyskúšajte dva odtiene rúžu - techniky ombre 

Techniky ombre - Ilúziu väčších pier vieme vytvoriť aj hrou dvoch odtieňov rúžu. Do vonkajších kútikov naneste tmavší odtieň a do stredu svetlejší odtieň. Následne zmiešajte odtiene pre ombre efekt.

  • Ombre efekt vyžaduje trpezlivosť a cvik no je to skvelý pomocník na vytvorenie dojmu väčších pier.
  • Experimentujte s rôznymi farbami a technikami, zapojte fantáziu a vytvárajte skvelé kontrasty na svojich perách.

Lesk trblietky – vizuálne zväčšenie

Lesk priťahuje svetlo a to zdôrazní detail. Dnešné trendy jasné ukazujú, že trblietky sú IN. Vyhrajte sa s nimi a okoreňte svoj make-up look.

  • Pomocou rozjasňovača alebo transparentného lesku na stred pier docielime dojem väčších pier.
  • A o to nám presne ide!
  • Skvelý tip nato aby trblietky zotrvali na mieste je fixačný sprej.

Korektor

Korektor je kozmetický produkt vďaka ktorému dokážete zvýrazniť a zdôrazniť vaše pery. Po nanesení rúžu použite korektor okolo pier, aby ste vytvorili čistú líniu medzi perami a pokožkou. Ide o definovanú líniu a optický vyzdvihne vzhľad plných pier.

Zdravá strava

Správna strava takisto môže byť výsledkom krásnych plných pier.

Jedzte stravu bohatú, ktorá obsahuje minerály, vitamíny E,C a omega-3 mastné kyseliny.

  • Medzi ďalšie prospešné vitamíny patrí: Vitamín A, vitamín K, zinok, biely čaj, proteíny.
  • Pamätajte! Zdravá strava sa odzrkadlí na vašej pokožke a kráse.
  • Pravidelný príjem týchto živín vás udrží v dobrej kondícií. 

Odporúčame aj: Neviete si nájsť polohu počas spánku? Tieto 2 polohy majú priaznivý vplyv na vaše zdravie!

plné pery

Zdroj: Depositphotos

Tipy a triky na starnúce pery

U žien sa vekom objavujú vrásky okolo pier, najmä vrásky nad hornou perou. Starajte sa o starnúce pery intenzívnejšie a udržujte ich zdravé a pevné. Spôsoby ako dodať perám objem, vytvoriť jemnejší vzhľad a ako sa vyhnúť invazívnym zákrokom sme vám už napísali.

  • Ženám vo vyššom veku je dôležité podotknúť, že pravidelné hydratovanie pier je kľúčom k zachovaniu ich mladistvého vzhľadu.
  • Vyberte si kozmetické produkty na pery, ktoré sú navrhnuté na boj proti starnutiu pokožky, ako sú antioxidanty a peptidy.

Používajte balzam na pery alebo krémy s obsahom hydratačných zložiek, ako je kyselina hyalurónová, glycerín alebo včelí vosk. Ak máte vážne obavy ohľadom vrások okolo pier alebo iné problémy so svojou pokožkou, konzultujte to so špecialistom na dermatológiu, ten vám poradí ako postupovať.

Pamätajte, že starostlivosť o pery by mala byť súčasťou celkovej starostlivosti o pokožku. Ako s k tomu postavíte a aká bude vaša následná starostlivosť? Vďaka týmto tipom úzke pery už nemusia byť vaším problémom. Tieto spôsoby ako prirodzene zväčšiť pery "bez operácie" určite upútajú pozornosť. Dodá vám to sebavedomie aj bez bolesti.

Kozmetika na zväčšenie pier

Ako na plnšie pery bez invazívnych zákrokov? Získať plnšie pery a vzhľad plnších pier môžete aj v pohodlí domova, ak budete používať tie správne produkty pre optické zväčšenie pier, ktoré sčasti dokážu aj zmeniť tvar pier. Ide pritom o bezbolestné metódy.

  • Kozmetika na zväčšenie pier je veľmi obľúbeným produktom medzi ženami, ktoré túžia po plnších a objemnejších perách.
  • Tieto produkty môžu obsahovať rôzne zložky, ktoré pomáhajú zvýšiť prirodzený objem pier a vytvoriť dojem plnosti.

Ako rýchlo zväčšiť pery doma?

Jednou z najčastejších zložiek vo výrobkoch na zväčšenie pier je kolagén. Kolagén pomáha zvýšiť elasticitu a hydratáciu pier, čo môže spôsobiť dočasný zväčšený efekt. Vo výrobkoch na zväčšenie pier môžu byť tiež obsiahnuté ďalšie hydratačné zložky ako kyselina hyalurónová, glycerín alebo vitamín E.

Okrem základných hydratačných a zvlhčujúcich zložiek môžu kozmetické produkty na zväčšenie pier obsahovať aj stimulátory kolagénu, napríklad peptidy alebo retinol. Tieto zložky môžu pomôcť stimulovať produkciu kolagénu v pokožke a priniesť dlhodobejšie výsledky.

Pri používaní kozmetiky na zväčšenie pier je dôležité mať na pamäti, že výsledky môžu byť dočasné a efekt sa môže líšiť u každého inak. Je tiež dôležité vyberať si kvalitné produkty od overených značiek a dbať na pravidelnú a správnu aplikáciu.

Vo výbere kozmetiky na zväčšenie pier je dobré sa poradiť s odborníkom alebo dermatológom, aby ste mohli vybrať ten najlepší produkt pre vaše individuálne potreby a očakávania. Nakoniec je dôležité mať realistické očakávania a pamätať na to, že prirodzené a zdravé riešenie vždy zostáva najlepšou voľbou pre vašu pokožku.

Zaujme vás: Ktoré znamenie zverokruhu je najkrajšie? Nájdi odpoveď TU a TERAZ!

pery objem

Zdroj: Depositphotos

Make-up na pery

Make-up na pery je dôležitou súčasťou každodenného líčenia a môže zvýrazniť krásu vašich pier.

Existuje veľa spôsobov, ako ich zdôrazniť a zlepšiť ich vzhľad.

  • Na začiatok je dôležité mať pery dobre hydratované. Na tento účel sa odporúča použiť balzam na pery, ktorý im dodá potrebnú hydratáciu a zabraňuje ich vysušeniu.
  • Ak chcete mať pery dokonale zvýraznené, môžete použiť aj kontúrovaciu ceruzku, ktorá im dodá trochu objemu a podčiarkne ich tvar. Potom môžete naniesť rúž alebo lesk na pery v farbe podľa vašej preferencie.
  • Dôležité je vybrať správnu farbu, ktorá bude lichotiť vašej pleti a zároveň bude vhodná pre príležitosť, pri ktorej chcete make-up na pery nosiť.
  • Ak preferujete dlhotrvajúci make-up na pery, môžete si vybrať aj matný rúž, ktorý vydrží dlhšie a nezanechá stopy.

Make-up techniky na zväčšenie pier doma

Existuje niekoľko make-up techník, ktoré môžu opticky zväčšiť pery:

  • Kontúrovanie pier: Použite jemnú kontúrovaciu ceruzku alebo make-up produkt o odtieň tmavší než vaša prirodzená farba pier, aby ste vytvorili ilúziu väčších pier. Aplikujte ho na vonkajšiu časť pier a roztiahnite ho smerom von.
  • Osvetlenie stredovej časti pier: Použite svetlejší make-up produkt alebo rozjasňovač na stred pier, aby ste vyvolali dojem väčších a plnších pier.
  • Použitie lesku na pery: Lesk na pery môže opticky zväčšiť pier, pretože ich rozjasní a dodá im objem.
  • Použitie matného rúžu: Matný rúž môže tiež vytvoriť ilúziu väčších pier, pretože neodráža svetlo a vytvára plochý povrch.
  • Oválna kontúra pier: Aplikácia rúžu v tvare oválu, kde stred je svetlejší a vonkajšie časti tmavšie, môže tiež zväčšiť pery.

Tieto techniky môžu pomôcť zvýrazniť vaše pery a vytvoriť dojem väčších a plnších pier. Experimentujte s rôznymi technikami a produktmi, kým nenájdete ten správny pre vás.

Ako zväčšiť pery pomocou gymnastiky?

Existuje niekoľko cvičení, ktoré môžu pomôcť zväčšiť pery pomocou gymnastiky.

Tu je niekoľko návrhov:

  • Cvičenie "Pery na strany": Postavte sa pred zrkadlo a pomaly vťahujte pery smerom nahor a do strán. Opakujte toto cvičenie niekoľkokrát denne.
  • Cvičenie "Pery na pery": Urobte pohyby s perami, ako by ste ich rúžovali alebo obkresľovali. Tento pohyb môže pomôcť zvýšiť prietok krvi do pier, čo môže spôsobiť zväčšenie.
  • Cvičenie "Kiss kiss": Roztiahnite pery a potom ich pritiahnite späť ku sebe, akoby ste sa pripravovali na bozk. Tento pohyb môže posilniť svaly pier a zvýšiť ich objem.

Je dôležité si uvedomiť, že výsledky cvičení na zväčšenie pier môžu byť viditeľné až po dlhšej dobe a musíte byť trpezliví a pravidelne cvičiť.

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE