Všetky odtiene blond, ktoré sú TRENDY v roku 2024

Vlasy zohrávajú jednu z hlavných úloh pri vyjadrení osobnosti a definovaní individuality. Je to koruna krásy, ktorú si všimne každý z nás. V roku 2024 sú v centre aj svetlé odtiene vlasov, ktoré ponúkajú rôznorodo oslnivú paletu blond odtieňov.

Svetlé odtiene vlasov sú všade okolo nás. Spektrum jasných farieb je nastavené od jemných pastelových farieb až po slnkom rozžiarené blond odtiene. Ak nahliadneme do blond trendov v roku 2024 uvidíme vzrušujúce sebavyjadrenie a evolúciu štýlu. Rok 2024 nám ponúka nadčasovú platinu a pastelové odtiene blond. Pre každú blondínu existuje ten správny odtieň, či už sa rozhodnete len pre jemné osvieženie alebo ste odhodlané pre odvážnejšiu premenu. Zažiarte aj vy v jednom z trendy odtieňu blond tohto roku. 

Trendy farby vlasov na rok 2024 v blond odtieňoch - necháte sa inšpirovať?

Blond, je farba vlasov, ktorá nikdy nevychádza z módy a je nadčasová a veľmi populárna. Či už si zvolíte jasný platinový blond, teplý medený odtieň, alebo jemné balayage - blond farba vás rozžiari, dodá teplo a eleganciu. 

Ako postupovať pri osviežení farby vlasov v prirodzenom blond odtieni?

Blond farba vlasov je mnohých z nás ikonická, a preto móda trendy blond vlasov nikdy nevyjde z módy. Farbenie blond vlasov ale nie je jednoduché a vyžaduje si odborníka, aby ste sa vyhli neželaným oranžovým odtieňom.

Či už máte svetlý odtieň blond (svetlá farba vlasov), jemný odtieň blond, nude blond, alebo je vaša obľúbená béžová blond, popolavá blond či svetlá blond farba, nikdy nepodceňujte ani výber vhodnej vlasovej kozmetiky pre prírodné odtiene blond farby vlasov.

A ak sa vám nepáči vaša prirodzená farba vlasov alebo iba jednoducho radi experimentujete - sledujte spolu s nami vlasové trendy vo farbení vlasov blond odtieňov pre rok 2024!

1. Medová harmónia

Skúste si predstaviť teplo zlatého slnečného svetla uväzneného vo vašich vlasoch. Tento odtieň dodáva nádych žiarivosti a dokáže sa prispôsobiť rôznym typom pleti. Táto sofistikovaná medová blond farba bude vyčnievať tento rok spomedzi ostatných odtieňov blond farby. Môže vytvoriť teplý a zemitý vzhľad.

Tip pre vás: 3 krátke účesy, ktoré obzvlášť pristanú bacuľkám

Odtiene blond vlasov

Zdroj: Depositphotos

2. Pastelová elegancia

Od levandule až po ružovú, pastelové odtiene budú v roku 2024 kľúčové. Tieto jemné odtiene nielen dodajú vášmu vzhľadu úžasný nádych, ale umožnia aj kreatívne vyjadrenie. Ak hľadáte jemnú zmenu siahnite po pastelových ružových alebo modrých odtieňov, čo dáva vlasom mäkší a jemnejší vzhľad.

Prečítaj aj: Nezabúdate, že v zime treba zvýšiť aj starostlivosť o pery? Spoznajte týchto skvelých pomocníkov.

Odtiene blond vlasov

Zdroj: Depositphotos

3. Platinová blond

Jasná nadčasová voľba vhodná pre odvážne duše. Očakáva sa, že v roku 2024 sa tento odtieň chladných tónov s modrými alebo fialovými podtónmi triumfálne vráti a bude vyžarovať modernú atmosféru. Platinová blond vyžaruje magnetický šarm, ktorý si všimne každý z nás. Tento odvážny odtieň môže vyzerať veľmi výrazne a moderne.

Vyskúšaj: TIMEWISE® ZÁZRAČNÁ KOLEKCIA - Milujte svoju pleť v každom veku

Odtiene blond vlasov

Zdroj: Depositphotos

4. Karamelový odtieň

Tento odtieň je vhodný aj pre brunetky. Tento odtieň kombinuje blond s hnedými tónmi, čím vytvára prirodzený a teplý vzhľad. Teplo karamelových odleskov dodá nový rozmer aj tmavším vlasom. Tento jemný prechod z tmavšieho odtieňa do svetlejšiemu vytvára prirodzený a žiarivý efekt a vdýchne nový život do vašich vlasov. 

Bude vás zaujímať: 7 tajomstiev krásy severaniek, ktoré by ste mali zaradiť do svojej rutiny

Odtiene blond vlasov

Zdroj: Depositphotos

5. Strieborné odlesky - studená blond

Strieborné odlesky na vašej korune kráse patria medzi trendy v roku 2024. Dúhový efekt pri slnečnom odraze upúta pozornosť každého. Táto futuristická voľba je ideálna pre odvážnych a nekonvenčných. 

Zaujímavé: Ako na dokonale hladkú pokožku? Vyskúšajte tieto účinné typy

Odtiene blond vlasov

Zdroj: Depositphotos

6. Jahodová blond

Chcete zostať blond ale zároveň hľadáte jedinečný odtieň vlasov? Jahodová blond je očarujúca a úžasná voľba pre tých, ktorý chcú sofistikovaný vzhľad. Spojenie tohto teplého a chladného tónu vytvára požadovaný hravý efekt. 

Prečítaj aj: Dodajte svojim vlasom prirodzený vzhľad a nechajte ich zažiariť vďaka sile japonských olejov

Odtiene blond vlasov

Zdroj: Depositphotos

Či už ste z tých, ktoré chcú len jemnú zmenu alebo ste z tých, ktoré sú odvážnejšie, rok vám ponúka rôznorodú škálu odtieňov. Postarajte sa o to aby vaša koruny krásy bola stredobodom pozornosti. Je to o individualite, nekonvenčnosti a žiarivosti.  

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE