VIDEO: Tejpovanie v oblasti tváre – odstránia tejpy vrásky na čele?

Vedeli ste o tom, že u žien, ktoré noc čo noc spia v polohe na bruchu s tvárou, takpovediac, zaborenou do vankúša, sa vrásky tvoria vo vyššej miere? Rovnako tak u žien so suchšou pleťou či u žien, ktoré nadmerne využívajú mimiku, teda sa veľmi mračia, krčia čelo a podobne. I tieto faktory, možno pre niekoho prekvapivé, prispievajú okrem iného i k rýchlejšiemu rozvoju známok starnutia na pleti. 

Našťastie, v súčasnosti existuje obrovské množstvo metód a techník, ktorými možno proti vráskam bojovať a ktoré pomôžu našu pleť na pohľad omladiť. A na mysli nemáme hneď rôzne pomerne invazívne metódy, ako je napríklad korekcia vrások pomocou botoxu či lifting tváre. Ide to aj šetrenejšie, prirodzenejšie a stále účinne. Okrem kozmetiky s protivráskovým účinkom a rôznych tvárových cvičení je možné vyskúšať napríklad i tejpovanie tváre. Ako na to, vám lektorka Zuzka Ondrisová prezradí vo videu!

Odporúčame: VIDEO: Estetické tejpovanie tváre – prečo používať tejpy aj na tvári?

Tejpovacími páskami proti vráskam na čele?

Možno ste o tom ani netušili, no tejpovacie pásky je možné aplikovať aj v oblasti tváre, hoci primárne boli využívané hlavne na riešenie alebo prevenciu problémov s pohybovým aparátom. Tejp aplikovaný na tvári poskytuje svalom v prvom rade relax, no zároveň napomáha zmierňovať nadmernú mimiku, ktorá k prehlbovaniu vrások významne prispieva. Tejpy možno lepiť na líca, okolo očí aj na krk a dekolt. A ak vás trápia výraznejšie vodorovné vrásky na čele, tak pokojne aj na čelo!

Ako na to, vám spolu so školiteľkou a lektorkou tvárovej jogy Zuzkou Ondrisovou ukážeme vo videu. Lepenie tejpov na tvár nie je náročné, no chce to trochu času a pravidelného opakovania, no v prvom rade je potrebné sa naučiť, ako to správne robiť. Ak vás technika estetického tejpovania tváre zaujme, pokojne sa môžete zveriť do Zuzkiných rúk, ktorá vás na svojich kurzoch naučí všetko potrebné. Teraz už želáme príjemné sledovanie videa!

Ďalšie informácie o tvárovej joge a lektorke Zuzke Ondrisovej, jej kurzoch či prednáškach, nájdete na www.tvarovajoga.sk.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE