6 situácií, ktorými svoju novú známosť určite vydesíte

Zoznámili ste s úžasným mužom. Gratulujeme! Asi sotva dokáže udržať vzrušenie z toho, že tvoríte krásny pár. Asi chcete, aby vás považoval za dokonalú. Ale pozor, neprepísknite to! Fáza spoznávania sa je totiž veľmi dôležitá, preto sa v niektorých situáciách neunáhlite.

Vzťahová koučka Jane Rapin pre portál Yourtango vysvetlila 6 situácií, vďaka ktorým si môžete potenciálneho manžela odplašiť.

Všetkým rozprávate, že ste pár

Chodíte spolu len niekoľko týždňov a vy už všetkým priateľom, jeho i vašej rodine hovoríte o tom, že tvoríte pár. A ešte horšie je, ak aj jemu poviete, že ste pár.

Žiadnemu mužovi sa totiž nepáči, keď je vtiahnutý do vzťahu skôr, ako sa cíti pripravený, alebo si je istý, že to chce aj on.

Trochu sa teda uvoľnite a užite si fázu zoznamovania.

Neprehliadni: Viete, ako často cvičiť a ako dlho, aby ste dosiahli skvelú formu?

žiarlivosť

Zdroj: Shutterstock®

Neustále sa pýtate, ako sa cíti

Koučka Jane Rapin upozorňuje, že niektorí muži jednoducho nehovoria o svojich pocitoch, a to najmä v začiatkoch vzťahu.

Ženy milujú hovoriť o svojich pocitoch. Muži tiež prežívajú rôzne pocity, ale nedokážu ich formulovať tak, ako by ste chceli počuť vy. Takže počkajte, časom vám určite o svojich pocitoch porozpráva.

 

Žiarlite

Ak chcete muža odplašiť, často sa ho pýtajte, kde je, čo robí, s kým je. Tieto otázky totiž znejú ako z úst jeho matky. A to iste nechcete. Tým, že ho prenasledujete a žiarlite, dávate do pozornosti svoju vlastnú neistotu.

Muži túžia po sebavedomej žene, ktorá má vlastné názory a koná podľa vlastných rozhodnutí.

Vynucujete si pozornosť

Zúfalo túžite po každodenných prejavoch, že váš má stále rád? Chcete neustále pozornosť, pochvalu, komplimenty či darčeky? Neustále ho bombardute SMS správami, emailami či chatom?

Tieto prejavy naznačujú mužovi, že neustále potrebujete pozornosť a ste náročná. Spomaľte, nie je sa kam ponáhľať. Pomaly zisťujte, či sa k sebe hodíte.

Pozri aj: Ako často prať posteľnú bielizeň? Toto je vhodný interval!

sex

Zdroj: Depositphotos

Riadite ho

Chcete všetko riadiť? Očakávate, že za všetko zaplatí – večera, drinky, darčeky, spoločné víkendy? Správate sa k nemu ako k bankomatu? Ak áno, dlho s vami nevydrží.

Takéto správanie ničí slobodu a sebadôveru. Randenie je spoločná záležitosť, na ktorej sa podieľajú obaja.

Myslíte si, že jediné, čo potrebuje ste vy

Ak sa snažíte zabrániť svojmu novému partnerovi stretávať sa s jeho priateľmi, sústrediť sa na svoju prácu či venovať sa svojim záujmom, je to vážny problém. On si to možno na začiatku nevšimne, ale jeho priatelia áno. A dajú vám to pocítiť.

Ak ho nechcete odohnať, doprajte sebe i jemu čas na záujmy, koníčky, pri ktorých nebudete spolu.

Odporúčame: Mladá žena trpí nezvyčajnou chorobou: Voda a pot jej spôsobujú muky

 

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE