Pravda odhalená! Toto muži na ženách považujú za atraktívne

Pravda odhalená! Toto muži na ženách považujú za atraktívne
  • 30.01.2023
  • Michaela Kožáková

Slobodní muži a slobodné ženy neustále hľadajú spôsoby, ako zaujať opačné pohlavie. Zaujímavé je, že nezáleží len na kráse či vzhľade, ale aj na rôznych vlastnostiach, ktoré k sebe ľudí navzájom priťahujú.

Muži sú vo svojej podstate viac vizuálni ako ženy. Prvá vec, ktorú si muž na žene všimne, sú jej fyzické vlastnosti, ktoré mu postupne pomáhajú pochopiť jej osobnosť a štýl komunikácie. Ženy zase viac priťahuje mužské správanie. 

Čo sa páči mužom na ženách? Čo muži považujú za atraktívne na ženách? Čo mužov najviac priťahuje? Podľa najnovších prieskumov sú to okrem vzhľadu i určité vlastnosti a charakterové črty. Máte ich aj vy?

Neprehliadni: Takto sa do teba bezhlavo zamiluje! Daj na týchto 5 rád a je tvoj!

Zmysel pre humor

Humor je niečo, čo sa premieta do celej komunikácie a všeobecne je považovaný za príťažlivý. Správny zmysel pre humor je niečo, čo VŽDY upúta pozornosť chlapa. Muži totižto nechcú tráviť čas s nudnou ženou, ktorá sa kvôli všetkému uráža. Túžia po takej, ktorá sa zasmeje na ich vtipoch a dokáže si uťahovať i sama zo seba. 

Pre mužov by žena nemala byť len zábavná, mala by byť tiež schopná reagovať na ich vtipy. Jednoducho povedané, ​ak si muž z niečoho robí srandu a žena to pochopí, tak dvere do mužského srdca sa začínajú pomaly, ale isto otvárať.

Sebavedomie

Pravdepodobne všetci muži v živote stretli ženu, ktorej sebavedomie a odvaha vyžarovali takú silnú príťažlivosť, že ju všetci naokolo zbožňovali. Mužom sa páčia ženy, ktoré sú sebavedomé, poznajú svoju hodnotu a nepodceňujú sa.

Žiaden muž nechce počúvať o nedostatkoch, celulitíde na stehnách či porovnávaní sa s inými ženami. Pozor, netreba to však preháňať. Vysoká mienka a prehnané sebavedomie môžu skôr muža odradiť.

Kuchárske zručnosti

„Láska ide cez žalúdok“ – všetci poznáme toto staré známe príslovie. A veru, je na ňom veľký kus pravdy. Muži zbožňujú ženy, ktoré vedia variť a považujú ich za atraktívne. Varenie je tiež znakom starostlivosti a muži milujú starostlivosť. Túto zručnosť pravdepodobne neotestujú hneď na prvom rande, ale zmieniť sa o nej môžete. 

Ženskosť

Oblečenie hovorí vlastným jazykom, takže či už ide o pekné letné šaty, sexi večerný outfit s podpätkami alebo dokonca o ležérny outfit, dokonalý vzhľad s upravenými vlasmi a make-upom zanechá na mužovi trvalý dojem. 

Podľa najnovších štúdií ženskosť nie je len o tom, či sa vie žena vhodne obliecť alebo perfektne namaľovať. V dnešnej dobe sa ženskosť chápe aj ako nezávislosť, otvorenosť, súcit a láskavosť.

Pozri aj: Aká je najatraktívnejšia mužská vlastnosť? Odpoveď vedcov prekvapí

Čo ešte muži považujú za sexi?

Muži sa veľmi radi pozerajú na pekné veci a okrem tých vnútorných vlastností ich často najskôr zaujme fyzický vzhľad. A ženy to dobre vedia. Ovládajú tiež triky, ktorým muži nikdy nedokážu odolať. Napríklad také jemné zahryznutie do pery ich privádza do šialenstva. Odhalené ramená a pohľad ponad rameno má v sebe tiež niečo magické.

Hladká pokožka, rozkošné pehy, strapaté vlasy, plné pery, červený rúž či okuliare – toto všetko mužov na ženách nesmierne priťahuje.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní