Takto sa do teba bezhlavo zamiluje! Daj na týchto 5 rád a je tvoj!

Takto sa do teba bezhlavo zamiluje! Daj na týchto 5 rád a je tvoj!
  • 26.12.2022
  • Michaela Kožáková

Vedeli ste, že láska patrí k základným ľudským potrebám? Nemáme teraz na mysli flirt, získanie si náklonnosti a potešenie na jednu noc. K tomu predsa postačí hlbší výstrih či zvodný pohľad. Zamilovanosť nie je len o fyzickej príťažlivosti. Je to akási fáza, ktorá predchádza skutočnej láske. A to je to, po čom všetci túžime. Ak sa muž skutočne zamiluje, ďalšie ženy pre neho prestanú existovať. 

Možno si i vy kladiete otázky typu: „Ako zbaliť muža? Ako ho prinútiť, aby sa ozval? Ako dosiahnúť, aby na mňa myslel?" Často i nám ženám robí problém zistiť, či je do nás muž skutočne zamilovaný. Mnohokrát hľadáme náznaky alebo signály, že sa zamiloval. A ak sa nezamiloval? Vtedy vyskúšajte naše rady a uvidíte, že sa do vás bezhlavo zaľúbi. 

Neprehliadni: Flirtovanie v minulosti malo striktné pravidlá. Trúfli by ste si?

Buďte prirodzená a verte si

Ako poblázniť muža? Jednoducho tak, že sa nebudete hrať na niečo, čím nie ste. Buďte prirodzená, správajte sa tak, ako by ste sa správali v spoločnosti vašich najlepších priateľov. Nič neskrývajte, nehanbite sa vystreliť si zo seba, smejte sa a nebuďte strnulá. Len takto vás môže skutočne spoznať a zamilovať sa do vás. Nesnažte sa mať a žiť život inej ženy. Majte ten svoj vlastný a buďte s ním spokojná. 

Ak chcete, aby sa do vás muž bezhlavo zamiloval, musíte najskôr úprimne milovať samú seba. Keď si neveríte, stále hľadáte na sebe nedostatky, necíťte sa sama so sebou spokojná, muž to spozná a nemá chuť cítiť sa s vami rovnako. Celulitída, krivý nos, pár kíl navyše – neutápajte sa vo víre pochybností. Možno práve tie príliš strapaté vlasy sa mu na vás páčia najviac.

Pravidelne pracujte na svojom duševnom zdraví a sebadôvere – pochváľte sa, zapisujte si do denníčka svoje úspechy, oceňujte svoje prednosti, odmeňte sa a naučte sa prijímať komplimenty. 

Buďte ženou a starajte sa o seba

Ako byť pre muža vzácna? Muži milujú ženy, ktoré sú skutočne ženami. Znamená to, že chcú aby sme boli citlivé, krehké, vnímajúce a starajúce sa – teda ich úplný opak. Nemusíte vedieť, ako opraviť defekt na bicykli, ovládať kosačku alebo rúbať drevo. Namiesto toho si nechajte otvoriť dvere, kupovať darčeky alebo pomôcť s oblečením kabáta.

Nezabudnite, že ako žena sa o seba musíte starať. Každý muž túži po tom, aby mal po boku upravenú, voňavú a sexi ženu. Dôležité je tiež správať sa ako žena. Nič nepôsobí horšie ako kráska s dokonalým make- upom, ktorá svojou vulgárnosťou tromfne i vodiča kamiónu.

Pozri aj: Podvádza vás partner? Toto sú signály, ktoré vám to potvrdia

Počúvajte ho

Schopnosť načúvať tomu druhému je mimoriadne dôležitá. Ak dokážete svojho partnera počúvať hneď na začiatku, dokážete vyriešiť množstvo nezhôd a konfliktov, ktoré môže budúcnosť priniesť. Nehovorte iba o sebe a o tom, čo sa vám počas dňa stalo, čo alebo kto vás nahneval. Dajte mu priestor, aby aj on vám porozprával, čo zažil. Nenechajte ho len rozprávať, ale najmä ho počúvajte a reagujte. 

Žeňte ho dopredu a stojte po jeho boku

Buďte pre neho ženou, ktorá fandí jeho snom. Preukážte mu dôveru v jeho potenciál. Povzbudzujte ho, nakopnite ho do nových projektov a posuňte ho dopredu. Stojte po jeho boku, ak sa rozhodne akokoľvek. Muž sa okamžite zamiluje do ženy, ktorá v ňom vidí alfa samca a lídra.

Nesnažte sa ho zmeniť

Ak chcete, aby sa váš chlap do vás zamiloval, prijmite ho celého takého, aký práve teraz je. Neberte ho ako nejaký projekt, ktorý treba opraviť alebo zmeniť. Namiesto toho prijmite fakt, že nie je dokonalý, robí chyby a má svoje nedostatky. 

Pamätajte si, že muža nezmeníte. Muži, ktorých ženy často poukazujú na ich zlozvyky, majú tendenciu sa uzatvárať. Preto dávajte pozor na to, čo mu hovoríte. Ak vaša konverzácia neustále začína frázou „mal by si...“, zamyslite sa nad sebou, inak ho stratíte.


  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní