Na rande rovno z práce? Takto budete vyzerať božsky!

Chystáte sa ísť na rande hneď po práci? Dnes už nejde o nič výnimočné. Pracujeme veľa, mnohokrát sme v zhone, a tak sa počíta každá ušetrená minúta, ktorú by sme strávili napríklad presunom domov a prípravou na večer.

Ak sa vyberiete von s partnerom, chcete, samozrejme, vyzerať čo najlepšie a cítiť sa pohodlne. Na to, aby ste vyzerali očarujúco, však nepotrebujete hodiny príprav. Prezradíme vám triky, ako byť na rande neodolateľná, aj keď vyrazíte rovno z práce.

Ako sa obliecť na rande?

Na rande nie je nutné chodiť vo vyzývavom oblečení. Muži sú síce vizuálne typy, no aj oni majú svoje limity a prílišná vulgárnosť ich často dokáže odradiť od ďalšej schôdzky alebo môže viesť k mylným záverom o partnerke.

Pokojne preto môžete využiť outfit, v ktorom ste boli v práci – či už pôjde o sukňu v kombinácii s blúzkou alebo šaty. Azda každá žena chce na stretnutí pôsobiť príťažlivo a sexy, dôležité je ale predovšetkým to, aby bola s oblečením stotožnená a cítila sa v ňom prirodzene.

Na mužov pôsobia zvodne predovšetkým odtiene červenej, ktorú môžete kombinovať s bielou či čiernou. Lodičky vám krásne vytvarujú postavu a dodajú sebavedomie. Úchvatne však môžete vyzerať aj v tričku, džínsoch a teniskách.

Všetko závisí od toho, aký typ zamestnania máte, alebo aká ste povaha. Veľa zaváži aj miesto stretnutia s partnerom. Ak idete na prechádzku, zvoľte vhodnú obuv na tento typ aktivity.

Odporúčame: Ako zistiť, či vás muž miluje? Všímajte si tieto znaky!

maska na tvár

Zdroj: Depositphotos

Starostlivosť o pleť a telo

V deň rande by ste mali žiariť nielen vy, ale aj vaša pleť. Pokojne si deň pred schôdzkou doprajte malý wellness. Dôkladne si vyčistite pleť, vytvarujte si obočie a doprajte pleti hydratáciu napríklad v podobe masky.

Pred rande nikdy neexperimentujte s novými prípravkami. Mohli by vám spôsobiť alergickú reakciu. Začervenaná tvár vám isto nepridá na sebavedomí. Naopak, môže vo vás vyvolávať pocity neistoty.

Najmenej deň vopred by ste sa mali zbaviť aj odumretých kožných buniek a ochlpenia na miestach, ako sú podpazušie alebo nohy. Pokožku po holení, alebo epilácii či depilácii, dôkladne nakrémujte a doprajte jej čas na upokojenie.

Ak si zvyknete lakovať nechty, urobte tak taktiež deň vopred. Pamätajte, že lak treba nechať dôkladne zaschnúť, inak hrozí, že sa vám spravia „odreninky". Skvelou pomôckou je aj priehľadný lak na nechty, ktorý urýchľuje schnutie. Napomôže tomu, aby manikúra vyzerala ako z nechtárskeho salónu.

Vlasy a účes, ktorý ohúri

Vlasy si pokojne umyte večer pred dňom D. Ráno už potom len doladíte styling. Nič nepokazíte, ak vlasy necháte voľne rozpustené. Chcete kučierky? Môžete na noc použiť natáčky, zapliesť si vrkoče alebo ráno vziať do ruky kulmu.

Žehliť vlasy je najlepšie ráno pred odchodom z domu. Celková úprava závisí aj od dĺžky vlasov. Každá žena asi najlepšie vie, aký účes preferuje v prípade, že má krátke, polodlhé alebo dlhé vlasy.

Vo všeobecnosti platí, že v jednoduchosti je krása. Žensky budete vyzerať aj so zopnutými vlasmi, keď budete mať odhalený krk. Staviť môžete aj na drdol. Dievčenský look dosiahnete vďaka vrkoču. Použiť môžete aj čelenky či sponky s kvetmi.

Do práce si potom so sebou vezmite hrebeň, ktorým účes v prípade potreby upravíte. Nápomocné môžu byť aj suchý šampón alebo tužidlo.

Vyskúšajte: TOP 3 domáce masky na zničené vlasy a jeden VÝBORNÝ TIP NAVYŠE!

make-up

Zdroj: Depositphotos

Okúzľujúci make-up

Make-up a tiene by ste si mali naniesť už pred príchodom do práce. Večer potom stačí len pleť a styling osviežiť. Ak máte mastnejšiu pleť, pomôžu vám zmatňujúce papieriky. Tými jemne prejdete po tvári a vaša pleť sa vďaka nim nebude lesknúť.

Dôležitú úlohu zohráva aj púder, ktorý vám pomôže zmatniť pleť po celom dni v práci. Na zvýraznenie líčok môžete použiť bronzer. Tvár opticky zjemníte aj rozjasňovačom. Niektoré z týchto pomôcok si pokojne pribaľte aj do kabelky, aby ste ich mohli použiť v prípade potreby.

Nebojte sa tiež zvýrazniť oči a pery. Rúž sa snažte vybrať čo najtrvácnejší. Príjemným bonusom je, ak je oteruvzdorný. Čo ak vás vaše garde bude chcieť pobozkať? Odtieň vyberte taký, s ktorým ste sa stotožnili. Nič nepokazíte klasikou, teda červenou farbou.

Podmanivá vôňa

Atmosféru stretnutiu dodá aj parfum. Zvoliť by ste mali takú vôňu, s ktorou ste stotožnená a ktorá vo vás vyvoláva príjemné pocity. Je už na vás, či preferujete jemné kvetinové, svieže citrusové alebo ťažšie vône. Flakón s obľúbenou vôňou si pokojne pribaľte do kabelky.

Jedno je isté, s intenzitou to netreba preháňať. Menej je jednoducho niekedy viac. Parfum si nastriekajte na krk, alebo iné miesta, z ktorých sa postupne bude vôňa uvoľňovať. Nezabudnite ani na ochranu pred potením.

Buďte sama sebou

Pamätajte, že muž vás má mať rád v prvom rade preto, aká ste a nie preto, ako vyzeráte. Na žene je najkrajšie, ak je sama sebou. Taktika klam, až kým nedosiahneš, čo chceš, je účinná len krátkodobo. Najlepšie je preto na nič sa nehrať. Veď nikdy neviete, kto sa zamiluje do vášho úsmevu a prirodzenosti. 

Pozri aj: Aplikácie na randenie: Ako ich používať bezpečne?

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE