Modelka Emily Ratajkowski prekvapila svojich fanúšikov - objavila sa na online zoznamke!

Modelka Emily Ratajkowski prekvapila svojich fanúšikov - objavila sa na online zoznamke!
  • 20.01.2023
  • Michaela Kožáková

V nedávnej epizóde svojho podcastu s názvom High Low with Emrata modelka prezradila, že po rozvode s bývalým manželom Sebastianom Bear-McClardom začala používať svoju prvú zoznamovaciu aplikáciu.

Modelka, herečka a autorka knihy Moje telo, Emily Ratajkowski, uviedla, že si stiahla aplikáciu, aby mohla objavovať zákutia online zoznamky a tiež, aby mohla diskutovať o online zoznamovaní na svojom podcaste. A nie je jediná, ktorá randí prostredníctvom tejto aplikácie. Používa ju dokonca i model Patrick Schwarzenegger, herečka Teri Hatcher či herec Elijah Wood. 

Raya predstavuje exkluzívnu zoznamovaciu sieť založenú na členstve, ktorá je veľmi obľúbená medzi celebritami. 

Neprehliadni: Emily v Paríži: Ako sa obliecť ako hlavná predstaviteľka tohto seriálu z Netflix-u?

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emily_ratajkowski_official

Kto je Emily Ratajkowski?

Americká modelka a herečka Emily Ratajkowski sa narodila v Londýne. Napriek tomu, že jej rodičia z nej chceli mať lekárku, kráska poľsko-izraelského pôvodu debutovala v modelingu na obálke vydania erotického magazínu z marca 2012, vďaka čomu sa objavila v dvoch hudobných videách speváka Robina Thicka a skupiny Maroon 5. Svoju prvú zmluvu s modelingovou agentúrou podpísala, keď mala 14 rokov.

Emily si tiež zahrala v niekoľkých filmoch, ohúrila na módnych prehliadkach známych značiek a ako sebaidentifikovaná feministka získala podporu aj kritiku za svoje názory na sexuálne prejavy. Často otvorene rozpráva o využívaní svojej popularity na podporu posilnenia postavenia žien a ženskej sexuality.

V októbri modelka vyšla na verejnosť s priznaním o svojom tehotenstve. Emily a jej vtedajší manžel Sebastian Bear-McClard si však neželali diskutovať o pohlaví svojho dieťaťa. Sylvester Apollo Bear sa narodil v marci 2021. V septembri 2022 Emily podala žiadosť o rozvod.

Odvážna modelka s takmer 30 miliónmi sledovateľov na svojom Instagrame sa často umiestňuje v rebríčkoch najkrajších osobností a najlepšie oblečených celebrít. Emily má od malička veľmi pozitívny vzťah k nahote. Často pózuje nahá. V septembri v roku 2014 sa stala jednou z obetí hackerov a niekoľko jej nahých fotografií sa dostalo na internet a aj na pornografické stránky.

Pozri aj: Predĺžte si postavu ako Victoria Beckham. Budete vyzerať úchvatne!

Ratajkowski

Zdroj: INSTAGRAM/emily_ratajkowski_official

Nespokojnosť so zoznamkou

31-ročná celebrita povedala, že bola zaplavená obrovským záujmom odkedy sa stala členkou online zoznamky. Dostávala správy a žiadosti od mužov, ale aj od žien. Možno aj preto, že sa vo svojej knihe priznala, že je bisexuálka. 

Emily si však nie je istá, či v zoznamovacej aplikácii nájde to, čo hľadá. Zoznamka je podľa nej veľmi fádna a modelka bola sklamaná z výberu ľudí, ktorí aplikáciu používajú. Mala pocit, že sa tam vyskytujú rovnaké typy mužov a žien. Počas randenia Emily bola vždy radšej tá vybraná, pretože sa nikdy nevedela rozhodnúť, či sa jej daná osoba páči alebo nie. 

Viacerí z jej blízkeho okolia si myslia, že po štvorročnom manželstve si modelka necháva „otvorené dvierka", a preto sa náhodne stretáva s rôznymi ľuďmi.

Emily Ratajkowski

Zdroj: INSTAGRAM/emrata

Emily

Zdroj: INSTAGRAM/emrata

Zdroj foto: Zdroj foto: úvodná koláž - INSTAGRAM/emily_ratajkowski_official

  • Pred komentovaním musíte byť prihlásený!

  • Nie ste ešte zaregistrovaný?

Pre zapojenie sa do diskusie alebo súťaže je potrebné mať u nás na webe registráciu a byť prihlásený. Pokiaľ registráciu nemáte, vytvoríte si ju - TU.
A následne sa stačí prihlásiť a odpovedať na súťažnú otázku.

0 komentárov

Návrat hore
Autor článku

Čo čítajú ostatní