TRENDY FARBY NA VLASY, ktoré budú absolútnym hitom v roku 2024

Chcelo by to zmenu? Premýšľate o osviežení farby vašich vlasov? Aké trendy farby budú tento rok? A čo bude vládnuť na módnych prehliadkových mólach a Instagrame v roku 2024?

Vlasy predstavujú našu korunu krásy. A v skutku nie je nič krajšie ako zdravé a lesklé vlasy. Ako už vieme, svet krásy a módy sa neustále mení a a obmieňa. Výnimkou nebude ani rok 2024 a aj v ňom bude hrať veľkú rolu vzhľad našej koruny krásy. Tento rok nám ponúka širokú škálu sviežich inšpiratívnych odtieňov, ale aj elegantných a odvážnych strihov vlasov.

Vyskúšaj:  Mojito - recept na alko a nealko verziu drinku a jeho rôzne variácie

Zostanete verné svojím prirodzeným vlasom a zachováte si svoj prírodný odtieň vlasov, alebo hľadáte kompletnú premenu? Pre každú sa nájde niečo podľa vlastného gusta. Pozrite sa s nami spoločne na najhorúcejšie trendy vo farbách, ktoré budú dominovať aj na prehliadkových mólach a sociálnych sieťach v roku 2024. S ktorým jedinečným odtieňom vlasov teda zažiarite a omladí vás?

TRENDY FARBY NA VLASY V ROKU 2024

1. TECHNIKA GLOWING HIGHLIGHTS 

Táto technika patrí medzi farby roka 2024 a je skvelá pre brunetky, ktoré chcú svojim vlasom dodať trochu zlatého lesku. Súvisí s technikou balayage a baby lights a je ideálna pre tie ženy, ktoré chcú jemnú, ale na druhej strane výraznú zmenu. Táto trendy farba na vlasy vám dodá efekt omladenia a zvýrazní vaše črty tváre. 

Bude vás zaujímať: Účinky muškátov na krásu: Zázračný elixír mladosti!

2. HOT RED

Ohnivá červená je opäť tu a takisto patrí medzi trendy roku 2024! Výrazné červené farby vlasov vyžarujú silu, energiu a ženskosť a sú ideálna pre tie ženy, ktoré sú nebojácne a chcú byť v centre pozornosti.

3. IRIDESCENT BLONDE

Prirodzená blond farba vhodná pre blondínky, ktoré chcú svoj blond odtieň ešte viac zvýrazniť. Je to dúhová, trblietavá farba, ktorá ma takmer magický blond odtieň. Môžeme ju nazvať aj ako omladzujúca farba vlasov v roku 2024. 

4. ZLATÁ MEĎ

Táto nová, krásna, decentná a halvneomladzujúca farba so zlatými odleskami je perfektne stvorená pre brunetky, ktoré chcú vyskúšať niečo svieže a nové. Naviac tento teplý odtieň žiarivej zlato-medennej farby je vhodný pre všetky tóny pleti. 

Tip pre vás: Pleťové masky značky NIVEA: Rýchla vzpruha a regenerácia pre každý typ pleti

5. HNEDÁ TÓNOVANÁ FARBA

Elegantné, svetlejšie pramene na hnedých vlasoch vytvárajú na slnku dojem prirodzene zosvetlených vlasov. Ak hľadáte jemnú zmenu, toto je pre vás ideálna voľba a prirodzená farba vlasov sa zachová. 

6. EFEKT PRIRODZENÉHO LESKU 

Pre tie z vás, ktoré chcete zostať verné svojej prirodzenej farbe vlasov, no chcete svoje vlasy iba oživiť a dodať im lesk, je toto ideálne riešenie. Táto technika dodáva vlasom hodvábny vzhľad bez toho, aby zmenila ich prirodzenú farbu. Takže sa nemusíte obávať ani poškodenia vašich vlasov, pokiaľ je zvolená správny druh farby a technika farbenia samozrejme.

Akú trendovú farbu si vyberiete vy?

Či už hľadáte jemnú alebo dramatickú zmenu, rok 2024 vám ponúka obrovské množstvo možnosti, ktoré odrážajú individualitu a rozmanitosť. Od trblietavých, žiarivých odleskov pre brunetky, až po výrazné červené farby vlasov, ktoré vyžarujú vášeň a silu. Dúhové sandy blond, zlaté medené odtiene alebo len prirodzená farba vlasov s nádychom lesku sú príležitosťou na vyjadrenie vašej jedinečnej osobnosti bez radikálnej zmeny.

Bez ohľadu na to, pre ktorú farbu vlasov sa rozhodnete, nezabudnite, že tá správna farba vlasov, je tá, ktorá vás urobí šťastnými a dodá vám sebavedomie! Urobte z roku 2024 rok, kedy dáte vašej korune príležitosť naplno zakvitnúť.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE