Od týchto chlapov ruky preč! Ktorým typom mužov je lepšie sa vyhnúť?

Aké typy mužov sa páčia ženám? My ženy sme skutočne nevyspytateľné – čo jedna z nás považuje za očarujúce, to nemusí lahodiť oku ani duši tej druhej. Každá z nás má jednoducho iný vkus a hľadá na chlapovi niečo iné.

 

Byť v partnerskom vzťahu, ktorý funguje a obohacuje oboch, je túžbou každej ženy. Niekedy si však vyberáme tých nesprávnych mužov a jediné, čo nám zo vzťahu zostane je sklamanie v láske a oči pre plač. Existujú totižto typy mužov, ktorým je dobré sa radšej vyhnúť – od manipulátora cez kamaráta s výhodami, žiarlivca, agresora až po mamičkinho miláčika.

Od ktorých ďalších typov mužov by ste mali dať ruky preč, ak nechcete zažiť ďalší nenaplnený alebo toxický vzťah?

Neprehliadni: Pravda odhalená! Toto muži na ženách považujú za atraktívne

Chlap

Zdroj: Depositphotos

Tí, čo sú večne single

Muži, ktorí sú s najväčšou pravdepodobnosťou veľmi šarmantní, atraktívni a charizmatickí, sa nebudú viazať ani v prípade, keby ste vyzerali ako jednovaječná dvojička Beyoncé. Ale prečo? No jednoducho na to nemajú dôvod. Sú spokojní, nemusia sa nikomu spovedať a vysvetľovať, kde boli a kedy prídu. Na týchto mužov neplatia ani žiadne rady zo ženských magazínov a ani overené triky.

Ak sa momentálne v takomto nerovnom vzťahu nachádzate, platí tu len jedno jediné pravidlo – vyťažiť z neho maximum, ale nezabúdať žiť si svoj život. Nedúfať, neprispôsobovať sa, nesnívať, nerobiť si zbytočné nádeje a po večeroch nevyplakávať do vankúša kvôli neopätovanej láske. Neinvestujte do tohto vzťahu zbytočne veľa energie, peniazov ani citov. 

Takéto typy mužov majú záujem o krátkodobý vzťah, kde môžu voľne prichádzať a odchádzať, ako sa im zachce, a hlavne bez akýchkoľvek výčitiek. 

Zlí chlapci bez budúcnosti

Kto sú to zlí chlapci? Sú príliš pekní, úspešní, nespoľahliví či klamári? Do tejto kategórie môžeme zaradiť športovcov, umelcov, rozlietaných manažérov, vorkoholikov a dobrodruhov, česť výnimkám. 

Každá z nás sa do podobného typu chlapa zamiluje aspoň raz za život. I keď viete, že tento vzťah nemá budúcnosť, vrháte sa doň bez najmenšieho zaváhania. Tie, ktoré to majú za sebou, veľmi dobre vedia, ako dlho trvá rekonvalescencia po tomto búrlivom, adrenalínovom vzťahu. 

Chvíle so zlým chlapcom si budete niekoľkonásobne viac užívať, pretože vlastne neviete, či to nie je tá posledná, ktorú s ním zažijete. Ak nechcete skončiť ako slobodné mamičky alebo zažiť ďalšie sklamanie vo vzťahu, radšej sa zlému chlapcovi vyhnite.

Sukničkári

Chlap sukničkár z vás spraví kráľovnú, bude vás obsypávať nacvičenými komplimentmi, vodiť vás na výlety, drahé dovolenky a venovať vám dostatočnú pozornosť. Nielen že vie, čo robí, ale robí to aj veľmi dobre. Tento typ chlapa však nie je žiadnym romantikom. Má skôr vypočítavého ducha. Jednoducho sa chce s vami zabaviť a keď ho prestanete baviť, bez výčitiek vás odhodí ako takú hračku a nahradí vás novou. 

Narcis

Narcis má na celom svete najradšej sám seba, ale kým ho dobre nepoznáte, vie byť spoločenský a očarujúci. Takému typu muža záleží viac na tom, ako ho vnímajú ostatní, ako na vašich pocitoch alebo vašom blahu. Narcis baží po pozornosti a obdive a často má neprimeraný pocit vlastnej sebadôležitosti, výnimočnosti a nadradenosti nad druhými. Nezaujímajú ho vaše úspechy, skôr vás kritizuje, ako by vás mal pochváliť. Čo z toho vyplýva? Ruky preč od tohto chlapa!

Macho

Výraz „macho" pochádza zo španielčiny a v preklade znamená doslova „samec". Tento typ chlapa považuje ženy za sexuálny objekt bez duše a názoru. Nejde mu o záväzky alebo romantiku, skôr o krátky milenecký vzťah. Aj keď na pohľad macho môže pôsobiť ako drsňák a silný chlap, podľa psychológov je vo svojom vnútri slaboch, snažiaci sa svojou pohŕdavosťou a drsným správaním zakryť nedostatok odvahy. 

I keď možno dobre vyzerá, nestrácajte čas tým, že budete dúfať, že sa jedného dňa zmení. Týmto typom chlapov sa vyhnite oblúkom. Jediné, čo vám po tomto vzťahu, ak sa to dá tak nazvať, zostane je podupané sebavedomie a zlomené srdce.
 

0 komentárov

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE