Ariana Grande – speváčka so skvelým vkusom, ktorý preukazuje aj pri tvorbe parfémov pre ženy

Jej kariéra sa začala na detskom kanáli Nickelodeon. Od detskej hviezdičky sa však prepracovala k popovej hviezde, ktorá svoj prvý hudobný album, s názvom Yours Truly, vydala v roku 2013. Od tej doby vyšlo veľké množstvo ďalších jej popových piesní, ktoré sa ocitli v playliste nejedného rádia po celom svete.

Ariana Grande však nie je len speváčka. Je to žena s podnikateľským duchom a skvelým vkusom. A to nielen čo sa módy týka, ale aj parfumov. V roku 2015 vytvorila svoj prvý parfum s jednoduchým názvom Ari. V súčasnosti má na svojom konte množstvo parfumov, ktoré sú viac-menej sladké a mladistvé. Mnohé z nich majú sladkú, ale vzdušnú vôňu, ale všetky sú vytvorené rôznymi spôsobmi, aby vynikli.

Ak milujete svieže ovocie alebo základné kvetinové tóny, ktoré jemne preskočia tep vášho srdca, tento rad parfémov má pre vás všetko a ešte viac. Ak aj vy premýšľate, aký Ariana Grande parfum si zaobstaráte, tak sa nechajte inšpirovať.

Pozri aj: Od týchto chlapov ruky preč! Ktorým typom mužov je lepšie sa vyhnúť?

Ari Ariana Grande

Zdroj: instagram.com/aribyarianagrandefragrances/

Ari by Ariana Grande

Ari bol prvý parfum populárnej speváčky Ariany Grande a bol pomenovaný po nej. Tento parfum, má sladkú a podmanivú vôňu.

Otvára sa ľahkou, vzdušnou vôňou citrusových a ovocných tónov. V úvode šťavnatú hrušku podporujú maliny a šťavnatý grapefruit. Po chvíľke sa však parfum začne rozvíjať do kvetinových tónov.

Orchidea s vôňou ruže a vanilky dodáva zmesi úžasne sviežu sladkosť, umocňuje ovocný pocit z úvodu a dobre sa hodí k vzdušnej atmosfére. Výnimočnou zložkou v kompozícii vône je marshmallow. Marshmallows dodávajú parfumu sladkosť, ktorá sa dokonale snúbi so šťavnatým ovocím a sviežimi kvetmi. V závere vône sa o slovo hlási pižmová vôňa, ktorá dotvára celý parfum.

Čerešničkou je, samozrejme, aj dizajn flakónu, ktorý je vyrobený z číreho skla s pyramídovými okrajmi. Doplnený o bielu bambuľku dokonalo ladí s mladistvým a ženským motívom tohto parfumu.

Ariana Grande Cloud

„Obláčiky“ Ariany Grande sú pravdepodobne najobľúbenejšou vôňou všetkých fanúšikov tejto popovej hviezdy.

Vôňa inšpirovaná všetkým dobrým, čarovným a radostným, vám prináša ovocno-kvetinovú vôňu, ktorá je svieža a sladká. Krémové tóny srdca, ktoré tvoria krémová pralinka, šľahačka a kokos, sa dokonale prelínajú s vrchnými tónmi jemnej hrušky a žiarivej levandule. Základné tóny zanechávajú luxusné pižmové a drevité tóny, ktorým sa nedá odolať!

Ariana Grande Cloud je ideálna na chladné ročné obdobia, predovšetkým na jeseň a zimu, ale rovnako aj na jarné obdobie. Vôňa je trochu extravagantná a zároveň hravá, takže ju môže nosiť takmer ktokoľvek.

Zaujme ťa aj: Jennifer Aniston a jej kalifornská vila: Ako býva táto populárna herečka?

Ariana Grande R.E.M.

Zdroj: instagram.com/arianagrande/

Ariana Grande R.E.M.

Chcete sa obklopiť hrejivou, sladkou a dráždivou vôňou? Parfumovaná voda R.E.M je to, čo hľadáte. Parfum stelesňuje intergalaktický sen o ženskosti a sile. Ide o sladký, púdrový parfum, ktorý využíva celý rad tónov s pomerne nezvyčajnou vôňou, aby vytvoril niečo naozaj skvelé.

Parfum sa otvára šťavnatou, sladkou figovou vôňou, ktorú podporuje bohatá karamelová vôňa. Krátko nato je cítiť mierne množstvo soli, ktorá dodáva vôni zrnitú, slanú arómu. Nenechajte sa zmiasť a opantať úvodnou sladkou vôňou. Tá sa po chvíľke začne miešať s aromatickým nádychom levandule a kvetmi hrušky. S pridaním fazule tonka sa nádherne zvýrazní vôňu karamelu.

R.E.M. parfum je ideálny na chladné ročné obdobia, ktorý možno nosiť ležérne alebo pri formálnejších udalostiach.

Neprehliadni: Emily v Paríži: Ako sa obliecť ako hlavná predstaviteľka tohto seriálu z Netflix-u?

Ariana Grande Thank U Next

Zdroj: instagram.com/arianagrande/

Ďalšie obľúbené voňavky Ariana Grande

Ariana Grande Moonlight – vôňa sa otvára zvodnou zmesou šťavnatých čiernych ríbezlí a slivky. Sprevádzajú ju svieže tóny marshmallow a pivonky. Základ vône tvorí santalové drevo, ambra a vanilka. Vôňa je ideálna pre milovníčky sladších vôní s kvetinovými a ovocnými tónmi

Ariana Grande Thank U Next – rovnako ako väčšina parfémov Ariany Grande, aj táto má pomerne sladkú vôňu, ale napriek tomu je vzdušná a ľahká. V úvode vás privítajú tóny šumivej bielej hrušky a divokej maliny. Srdce zahalia tóny čerstvého kokosu a krehkých okvetných lístkov ruží. Základ vône dopĺňajú makronky a pižmo.

Ariana Grande Sweet Like Candy – sladká vôňa patriaca do rodiny ovocno-kvetinových zaujme predovšetkým svojou sladkosťou. V prvých okamihoch vaše zmysly opantá kombinácia čiernych ríbezlí, citrusového bergamotu a lahodnej hrušky. Pri srdci vás zahreje omamný jazmín spolu s exotickou plumériou a zemolezom. Vôňu dotvárajú tóny ríbezľového likéru, cukríkov marshmallow a vanilková aróma.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE