DRAHÉ KAMENE priťahujúce LÁSKU: Týchto 7 zaručí úspech vo vzťahoch

Neexistuje žiadna oblasť života, zámer, túžba alebo potreba, ktorá by nemala krištáľ „šitý na mieru". Kryštály môžu byť staré tisíce alebo dokonca milióny rokov. Každý z nich prešiel svojou vlastnou cestou tvorby, formovania a vývoja a každý má jedinečné vlastnosti.

Niektoré kryštály sú obzvlášť vhodné pre konkrétne ciele, ako napríklad pri nespavosti, ako ochrana pred poškodením a zlými vibráciami a niektoré dokonca môžu prilákať prosperitu do vašej peňaženky.

Výber kryštálu, ktorý vám pomôže nasmerovať vás k vašim cieľom, je krokom k tomu, aby sa vaše ambície stali skutočnosťou. A pokiaľ ide o prilákanie lásky, aj keď neveríte, že samotný kryštál je mágia, už len skutočnosť, že ho nosíte, znamená, že otvárate svoje srdce tejto možnosti.

Ktoré prírodné kamene či kryštály vám pomôžu prilákať lásku do vášho života? Ako najlepšie využiť ich energiu?

Neprehliadni: Pravda odhalená! Toto muži na ženách považujú za atraktívne

Liečivé kamene, prírodné kamene, drahé kamene - ktoré dokážu pritiahnuť lásku?

Kryštály sú malé zázraky prírody: prirodzene vznikajú, keď sa atómy spoja a stanú sa jednotným zhlukom, často keď sa kvapaliny ochladia a začnú tuhnúť. Určité molekuly v kvapaline sa zhromažďujú v jednotnom a opakujúcom sa vzore, ktorý, v priebehu niekoľkých dní až tisícok rokov, vytvára jedinečný tvar vznikajúceho kryštálu. Navyše sú aj pekné a zaujímavé.

Ako sme už spomenuli vyššie, každý jeden z drahých kameňov či minerálov pôsobí svojou energiou na rôzne oblasti v našom živote. Či už veríte alebo neveríte na ich silu, určite stoja za vyskúšanie.

Drahé kamene - ametyst

Zdroj: Depositphotos

1. Minerály na prilákanie lásky - ametyst

Ametyst je nabitý úžasným pokojom a je ďalším z tých kameňov, ktoré vám podajú pomocnú ruku pri hľadaní lásky k určitej osobe, ale i sebalásky. Jemné fialové odtiene robia z drahokamu amulet lásky a mocný kameň na pestovanie sebahodnoty. Tento drahokam so štipkou duchovnej sily pomáha nielen riešiť vzťahové záležitosti, ale môže priniesť i pokoj a uzdravenie tým, ktorí zažívajú krutú bolesť z rozchodu.

Drahé kamene - aventurín

Zdroj: Depositphotos

2. Avanturín

So schopnosťou aktivácie srdcovej čakry a dekadentnou dávkou šťastia je avanturín skvelým kameňom najmä vtedy, ak ste práve v novom vzťahu. Avanturín má úžasnú energiu úspechu. Je to vhodný kameň pre tých, ktorí chcú prekvitať v každom aspekte svojho života a túžia získať energiu a silu pre premenu všetkých snov na skutočnosť. Od bohatstva po lásku a vášeň, so zeleným avanturínom po boku budete určite prosperovať. Tento kameň tiež prináša súcit a ľahkosť dotykov, ktoré sú potrebné na dosiahnutie vrcholov a úspechu v nových vzťahov.

Pozri aj: Emocionálna nevera: Prečo bolí viac ako fyzická a čo vám napovie, že váš partner má v hlave inú?

Mesačný kameň

Zdroj: Depositphotos

3. Kamene pre lásku - mesačný kameň

Ženská energia mesačného kameňa prináša rovnováhu a zosilňuje pôsobenie lásky. Hovorí sa, že mesačný kameň pomáha znovu zjednotiť milencov, či už fyzicky, emocionálne, alebo prostredníctvom prepletených údov spirituality.

Drahé kamene - achát

Zdroj: Depositphotos

4. Achát

Medzi minerály na prilákanie lásky patrí i achát. Tento kameň prichádza v mnohých odtieňoch a odrodách a jeho liečivé vlastnosti sú nekonečné. Hnedý achát prináša blažený komfort. Achát vo farbe machu zanecháva nositeľa otvoreného a pripraveného prijať lásku svojich snov. Modrý achát je o hľadaní pravdy a pomôže naviesť na cestu k harmonickej láske. Ohnivý achát symbolizuje tlejúcu vášeň a je ideálny pre tých, ktorí sú pripravení vniesť do svojho života viac fyzického potešenia.

Zaujme Ťa: Beznádejne zamilovaný chlap? Tieto signály vám prezradia, že „je do vás" až po uši!

Magické kamene priťahujúce lásku rubín

Zdroj: Depositphotos

5. Kryštály pre lásku - rubín

Rubín, ušľachtilý kameň, ktorý sa spája s láskou zaisťuje, že žiarivá sebadôvera a pocit vlastnej sily nikdy neopustia vašu stranu. Tým, ktorí niekedy vo vzťahoch „stratia samých seba“, rubín pripomína, že ich najlepšie ja je vždy prítomné a že ich vlastná energia by mala byť na prvom mieste. Rubín je vhodný kameň na budovanie umenia zmyselnosti a pre tých, ktorí vo svojom milostnom živote vyžadujú viac vášne.

Drahé kamene - opál

Zdroj: Depositphotos

6. Opál

Kedysi sa verilo, že opál prináša smolu a nešťastie. Nie je to však pravda, tento kameň priťahuje lásku, vášeň a túžbu. Opál zintenzívňuje otvorenosť a romantiku, povzbudzuje vás, aby ste upustili od zábran a skúšali s partnerom nové veci. Tiež pomáha nositeľovi v komunikácii a podporuje vernosť v láske. Tento mocný drahokam zosilňuje emocionálnu energiu a pôsobí ako emocionálny stabilizátor a môže pomôcť svojmu nositeľovi prejsť skúškami lásky.

Drahé kamene - ruženín

Zdroj: Depositphotos

7. Kamene a láska - ruženín

Vedeli ste, že ruženín je najtypickejším kameňom lásky? Je stelesnením anjelskej a nesebeckej lásky. Ide azda o najsilnejší kameň, čo sa týka pôsobenia lásky, krásy a uzdravovania. Vo vzťahoch ruženín podporuje a posilňuje partnerskú vernosť. Harmonizuje tiež oblasť srdca aj naše vzťahy.

Nesmelým milencom pomáha prejaviť svoje utajované pocity. Otvára srdce a zmysly všetkým krásnym veciam, ktoré nás obklopujú. Ruženín tiež prehlbuje našu vnímavosť k umeniu, ktoré prebúdza našu fantáziu, tvorivosť a inšpiráciu. Tí, ktorí hľadajú šťastie v láske by si mali zaobstarať šperk s týmto magickým kameňom. 

Odporúčame: Aká je najatraktívnejšia mužská vlastnosť? Odpoveď vedcov prekvapí

Šperky s drahými kameňmi

Zdroj: Depositphotos

Energia talizmanov z magických kameňov- ako ju najlepšie využiť?

Jedným z najlepších spôsobov, ako využiť energiu magických kameňov a prilákať si lásku čo najefektívnejšie, je nosiť šperky z drahokamov lásky. Keď nosíme tieto vzácne kamene priamo na pokožke, nechávame všetky vibrácie vsiaknuť do každého centimetra svojej bytosti.

Silu a energiu drahých kameňov môžete využiť aj prostredníctvom talizmanov s drahými kameňmi. Tieto talizmany v rôznych podobách noste stále pri sebe.

Niektorí odporúčajú silný ochranný kameň pre pritiahnutie lásky, polodrahokami či ďalšie magické kamene položiť na viditeľné miesto v jednej z miestností vo vašom príbytku. Takisto môžete vyskúšať priložiť si krištáľ na srdce pri tom, ako budete meditovať.

0 komentárov

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE